Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hitro posojilo kam

Hitro posojilo kam

Pozdravljeni! Nujno rabim 4000 posojila, kam naj se obrnem, imam minimalno plačo zaposlena za nedoločen čas. Na svoji banki ne dobim ker sem že povečala litim. Hvala!

Minimalna plača in ti banka ne da?

Potem ti ostanejo samo še lokalni mafijci oz. razne firme, ki se pojavljajo v cajtengih ali najdeš njihove reklame v kaselcu, v stilu: mi ti za dobo dveh let posodimo 4 jurje, vrnila nam jih boš pa 8.

Ti ne privoščim teh nategunov.

Se strinjam 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Če ti banka ne da, si poskusi izposoditi manjše vsote pri prijateljih/sorodnikih in morda boš nabrala 4000 eur.

Že dolgo let se ukvarjam s finančnim svetovanjem – brezplačno kot hobby, da ne bo kdo narobe razumel:) – in želim ljudi naučiti finančne discipline. Ker sem videl že mnogo žalostnih zgodb, ko so si ljudje denar sposojali pri oderuških obrestih…

…če pa ŽE rabiš nujno – če gre za življenje/smrt, operacijo otroka – potem je to res zadnja možnost – moraš pa narediti plan vračanja IN ČE sploh lahko vračaš ob minimalni plači vsak mesec?

Kaj daš lahko pod hipoteko? Kakšna garancija da boš vrnila če imaš minimalca? Če imaš kaj za garancijo ni problem.

Od štirih prijateljev si sposodi 4 jurje, ampak samo če veš, kako boš vrnila. Torej, če vsak mesec lahko prišparaš 400 eur, in vrneš v 10 mesecih.

Jaz posodim samo najožji žlahti in še to, če mi pove, kako bo vrnil.

Pozdravljeni
Prijavite se in hitro pridobite posojilo v manj kot 24 urah brez papirologije in dolgega administrativnega postopka. Posojilo je odobreno in hitro nakazano na vaš bančni račun.
Email: richardltdcorporatemichael@gmail.com

I am truly grateful to the Lord for guiding me on the right path that enabled me get a loan today after scammers ripped me of my money. If you find yourself in a complicated situation and want to get a loan from a trustworthy and honest person, please contact WESTLAKE LOAN at the following address: loanwestlake@gmail.com

telegram___https://t.me/loan59

Poišči dodatno delo. Natakarice so dobro plačane in povsod jih rabijo.  Ali pojdi v hranilnico Lon, prileten gospod iz SDS je tam dobil 1,3 milijona kredita

New Report

Close