Hlače – trenirka
jaz takih hlač od Lidla itd ne pogledam več. Kupi nekaj bolj kakovostnega v Hervisu ali Intersportu in služilo ti bo mnogo let dlje. Lahko seveda tudi kupiš v Hofru itd. ampak ko izračunaš dobo materiala in ceno, hitro ugotoviš, da daš za malo dražjo in bolj kakovostno reč manj kot za en šoder, ki ti znese 1 leto uporabe.
Trenirka iz Mane mi je zdrzala leta in leta in leta!
Zdaj imam nekaj iz Hoferja/Lidla, Leclerca in CA, stare so 0 do 2 leti, zaenkrat ok.
[/quote]
Vidiš, jaz imam pa ravno obratno izkušnjo. Otroška trenirka iz Mane je bila po treh pranjih samo še za v kanto. Medtem ko eno njihovo obleko nosim že leta. Malo je očitno tudi od sreče odvisno, predvsem pa kvalitete materiala.
Moj jih ima iz lidla, jaz iz hoferja, za vsak dan drajsat doma, pa držijo že par let.?!
Iz kakšnega materiala pa misliš da delajo dražje..
Sem pa kupila v Intersportu, Nike, po enem mesecu so dobesedno razpadle, nitke so se stran trgale, elastika v pasu preperela..
Mož pa superge, v hervisu, mislim da Adidas, podplat je šel po dveh mesecih, pa jih je obul občasno..
Smo pa kupili v Egiptu, kao fake roba, ful poceni, pa firme, zase, za otroka, je rekla klegica, to bo vse fuč takoj, ker ni original..vse drži kot novo še po par letih..