Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Hlače za hujšanje od Neckermanna

Hlače za hujšanje od Neckermanna

Ojla!

Kaj iam morda katera od vas izkušnje s hlačami za hujšanje od Neckermanna? Te hlače so sicer podobne tistim za 13.000 sit, le da so te za 5.000 sit….in ponavadi se ve…..malo denarja, malo glasbe…..

OJ!
Še cenejša varianta je ta, da si noge pred vadbo oviješ z navadno gospodinjsko folijo, ker se boš ravno tako spotila, kar je pa edino bistvo teh hlačk.
LP

ja, sem jaz tud probala s kuhinjsko folijo in sem se ovila od kolen do prsi (FUL povila, ampak pri riti pač ne gre do ČIST) in sem se oblekla in šla na rolerje za eno uro. V 30 minutah (ko sem prišla v center) sem se tolk spotila, da je začelo tečt ven iz vsake odprinice -ven pri kolenih, pri riti, pri trebuhu) in sem bla pol k polulan cucek na sred mesta s fleki po kovbajkah. Valjda so vsi mislili da mi je ušlo.
Nikol več folije. Pa še ko sem se doma ovila in telovadila in je prišel kdo na obisk – da rajši sploh ne govorim o filmskih nevrozah paniki in sramu. Prvič gre ful folije, da se oviješ od kolen do trebuha, drugič je zelo nerodno ker pri vsakem koraku šumi da valjda vsi vejo, da maš folijo med nogam, tretjič je pa folija približno 200 do 250 sit in porabiš v tednu, če to delaš vsak dan ene 3-4 cele folije = 800-900 sit na teden -to je okol 4000 na mesec – ja pol si pa rajš hlače kupim k je vseh problemov konc. Pa bom v miru šla do centra in nazaj rolat, nihče ne bo vedu še manj pa slišal, pa še ne bo iz riti teklo :))))
baje so Afroditine hlače čist kul
še en namig: namaži se z cimetovo kremico prot celulitu (MATIK ima mensezdi najbolj poceni) al pa s katero koli, ne se it pol tuširat še ene 12 ur ampak samo popivnaj z papirčkom, pa bo celulit izginil še 2x hitreje

Hay!

Jaz sem pa kupila hlače od Afrodite tudi za hujšanje pa so 1.600 sit.
Preizkušeno ful švicaš. Probaj! Dobijo se v DM.

Ciao

JAZ IMAM HLAČE OD AFRODITE IN SI JIH DAM GOR KO DOMA TELOVADIM-KOLO ALI ORBITREK IN SE RES SPOTIŠ MAXIMALNO…MORAŠ SE PA ZAVEDAT DA S POTENJEM NE HUJŠAŠ.

Jaz pa jih uporabljam med spanjem in tudi švicam, da mi komaj gredo dol.

New Report

Close