Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style hlače za močnejše

hlače za močnejše

Morda to vprašanje ne sodi sem, ampak zadnjič je ena prosila za pomoč, ker je bolj majhne postave. Tudi jaz sem ampak jaz imam konfekcijsko številko 44. V “normalnih trgovinah tudi na razporodajah nisem našla hlač – kavbojke. Bila sem tudi v trgovini za močnejše – Emporium, tam pa so res velike številke. Torej za “normalne” trgovine sem predebela, v trgovinah za močnejše pa tudi ni uspeha. Prosim, za ime trgovin, kjer bi dobila hlače. Že vnaprej hvala.

Živjo,

brez zamere, ampak iz lastnih izkušenj ti povem, da boš težko dobila kavbojke (sploh kakega normalnega kroja in barve).
Sama imam podobno težavo, čez rit in noge me je kar precej, v pasu pa me ni toliko skupaj, tako da je težava tudi v tem, da če so mi kavbojke že prav čez rit, potem mi niso v pasu (in so mi fuuul preširoke).

Sama kupujem kavbojke Replay, model 901, ki mi je kot ulit, ker je širši čez boke. Vendar je ta model čedalje težje dobiti, tudi pri nas ni več trgovine (vsaj zaenkrat je ni) – nekaj številk v zelo izprani (skoraj beli) barvi imajo v Sportini na Čopovi (ker niso več ‘in’ so zeeelo poceni), nekaj modelov in številk pa v Marki v IC Trzin.

Sama jih kupujem v Italiji, vendar so kar drage, žametke (isti model) so tam okoli 90 €.

Kar se pa drugih hlač tiče – vse si dam narediti pri šivilji, ker nimam več volje, da bi pomerjala preozke modele.

Pri tem naj še dodam, da sploh nisem tako zelo debela, pri 165 cm imam 64 kg.

Draga radovedna,

tudi jaz imam konfekcijsko st. 44 in enake probleme kot ti. Torej v “normalnih” trgovinah ne najdes kaj za sebe oziroma zelo tezko, v Personi pa imajo sicer od 44 in naprej, vendar so vcasih taki modeli, da mi sploh ne pasejo.

Drugace imam postavo taksno, da imam pas precej ozek, boke in rit pa siroke.
Kupujem pa si Bigstar kavbojke in sicer model Classic. Ta mi edini ustreza.

Veliko srece. 🙂

Hvala za nasvet obema. Bom šla na “lov”, upam ,da se bo kaj našlo zame in veliko sreče želim tudi vama.
🙂 pozdravček

Tudi jaz imam stevilko 44 in vse hlace-kavbojke,zametne,itd.kupim v trgovini Megrad v Mestinju!Imajo super izbiro!Pozdrav,racka

Rack,
a mi lahko poveš malo bolj natančno kje je to?
LP 🙂

A lahko še jaz pokomentiram…

Ker imam prav tako 44 številko hlač… mislim, da je to lih tista mejna številka v štacunah in kamorkoli jaz grem jo imajo! Povsod… Večje od tega ne dobiš v običnih štacunah ponavadi, sam to pa še vedno… povsod skoraj, razen tistih res ekstremnih ko poznajo samo številke S in XS…

Iz kje pa ste?

New Report

Close