hlace za suhce
Ve kdo kje bi lahko dobila hlace, predvsem spodnje dele trenirk, pa tudi druge hlace, ki so malo ozje v pasu. Sin je precej suh v pasu, zato imamo stalno tezave, ko so mu hlace dovolj dolge, v pasu pa cisto presiroke. Iscem pa velikost za 8 oz. 9 let ( tam nekje velikost 128 oz.bolj 134), po moznosti s cimvec elastana.
preveri http://www.bambini.si
vse trenirke imajo regulacijo v pasu (hlače pa itak).
Imajo kar dostikrat razne akcije in se da dobiti sp. del trenirke od 6 eur naprej.
Ozek pas imajo tudi clarove trenirke, ampak je cena 15 eur+, pa hlačnice so kljub temu kar široke.
Hvala. V bambini sem nazadnje kupila hlace – spodnji del trenirke, ki pa nimajo regulacije, zato so vseeno presiroke. Bom sla pogledat se enkrat. Clarove trenirke so sicer ok,samo navadno jih ne dobim v pravi stevilki. Mah, upam, da bo enkrat tole lazje kupovati… Samo vrtcevskemu mulcu ne mores enostavno z vrvico zategniti pasu. Odveze si ze, zavezati nazaj si pa ne zna. Vcasih sem kaj dobila v Sparu, zadnje case pa jih nimajo ravno veliko oz. kar imajo, je res cisto plasticno. Bom sla se malo naokoli pogledat…
Hlače kavbojke Okaidi. Imajo pa tri različice. Ozke v celoti, te znajo biti nekomot. Potem imajo ozke. Te so zgoraj za suhce in potem so dol ravne. Krasni, dovolj komot modeli za suhe. In potem imajo še navadne kroje, ki jih naš izgubi po poti.
Imamo pa nekaj hlač iz Benetona. V Zari imajo tudi modele, ki so gor ozki. Mi imamo trenerke iz Zare ampak stane en spodnji del kot hlače:( Kar imajo poceni je pa vse grozno široko.
Seevil sem probala ene 2x in nam so ful velike.
V C&A imajo tudi jeans modele za suhce. Naš je tudi ekstra suh dolgin, te kavbojke so pa take, da so v pasu ožje plus se jih da še regulirati z elastiko. Brez elastike bi mu tudi te lezle dol, tako je suh! Aja, pa še iz eko bombaža so, kar je zame dodaten plus.
Trenerke pa bolj švoh – trenutno ima dvoje hlač, niti ne vem, katere znamke, menda iz Spara. Jih ne morem tako “našponat”, da mu ne bi vsaj malo lezle dol
V c&a smo dobili en sam model hlac, ki imajo zgoraj patent in so dovolj ozke, da gre. Ostali modeli, ki imajo sicer moznost regulacije, so presiroki – elastike nikakor ne mores tako zategniti, da ne bi bila potem guba taksna, da potem vseeno ne mores zategniti, pa se zgleda obupno. Drugace pa je normalen kroj hlac cisto ok, samo v pasu bi moral biti ozji. Tiste chino varante ali slim, ki so cele ozke, niso ravno za vrtickarja, ki je sicer precej sporten oz. Stalno v gibanju.
Sicer ni hud suhec(kar se nog tice), zato so tisti pajkasti modeli cisto mimo.
Preverjeno ožji modeli in dovolj ozke v pasu. Žametne hlače z elastanom, s patentom v pasu in na koncu hlačnice so super. Naš je star 7 let, zelo suh pa so mu hlače za 8 let še zelo dolge ampak ni problem, ker so spodaj stisnjene, v pasu pa lepo stisnejo. Poskusi, zdaj stanejo samo 12,5 €.
Enako trenirke s patentom spodaj.
Poglej na spletni strani, hlače, ki so ožji model, so označene, naročeno dobiš naslednji dan, če nabaviš za več kot 60 € je poštnina gratis.