Hlace za vroce dni Za debeluske
Jaz imam tako sosedo – višek kg na kratkih nožicah.
Včasih se obleče neposrečeno – oprijete kavbojke in uggice – da zgledajo noge še krajše. Ali pa tričetrt hlače, hlače malo čez kolena – obup (ima precej debele noge tudi spodaj in okrog gležnjev).
Zelo pa ji pristojijo lepo krojene obleke, da so čez prsi in del trebuha lepo oprijete, potem gredo pa narazen v liniji črke A. Nosi tudi krila v obliki A malo čez kolena in zgoraj lepo oprijeto majico.
Razne variante z elastiko v pasu, naj bodo to hlače ali obleke, niso za nikogar. Sem vitka, pa te hlače niti meni ne pašejo, s tem, da so ponavadi še iz kakšnih slabih materialov, da se na kolenih raztegnejo in sem kot kakšen kekec.
Hlače ti težko svetujem pravi model, mogoče korenček – se pravi zgoraj na gubo in ožje proti gležnjem, ne popolnoma oprijete, iz dobrega materiala. Vendar prava dolžina, ne samo do gležnjev in bog ne daj 3/4.
Če bi bilo shujšati čisto enostavno, ne bi bil nihče debel. Z malo empatije ti ne bo težko razumeti, da je za nekatere to težko in se stalno borijo. Tudi ti imaš področja, kjer si podpovprečna, čeprav večina s tem nima težav. Ti verjetno ne bi bilo všeč, če bi te nekdo omalovaževal zaradi tega. Saj je ja čisto enostavno a ne. Skušajmo raje biti eden do drugega dobri in ne tlačimo drug drugega dol na področjih,kjer so šibki.
[/quote]
če je pa res..
in malo discipline, pa bo šlo.
se čudim tejle, nataši pirc musar..toliko denaraj in na taki poziciji, pa ne shujša vsaj malo..bi si lahko privoščila lepe obleke, pa hodi vedno v bolj kot ne istem(vsaj na hitro tako izgleda) hlačnem kostimu..
zame so ženske, ki so debele, rahlo nemarne, površne, brez samodiscipline..sej ni treba met številke 34..ampak vsaj nekje od 38-42..pa izgleda čisto OK.
Hlače na elastiko po mojem ne bodo dobra izbira, ampak vseeno pojdi in jih pomeri, da se boš videla.
Jaz, ki sem tudi bunka (in ne hujšam) nosim ravne modele hlač z rahlo razširjenimi hlačnicami spodaj.
Čisto tanka volna ali fina mešanica zadoščata.
Samo moja problematična točka je trebuh (zato nosim hlače s povišanim pasom).
[/quote]
Tudi jaz vedno iščem hlače z visokim pasom … Kje jih kupuješ?
Včasih so jih imeli tule:
http://bonprix.shop.si/
Hlače na elastiko po mojem ne bodo dobra izbira, ampak vseeno pojdi in jih pomeri, da se boš videla.
Jaz, ki sem tudi bunka (in ne hujšam) nosim ravne modele hlač z rahlo razširjenimi hlačnicami spodaj.
Čisto tanka volna ali fina mešanica zadoščata.
Samo moja problematična točka je trebuh (zato nosim hlače s povišanim pasom).
[/quote]
Tudi jaz vedno iščem hlače z visokim pasom … Kje jih kupuješ?
[/quote]
Gerry Weber, Gerke, Olsen – to so znamke, ki mi nekako odgovarjajo.
Najbrž jih je še več, pa se mi ne ljubi hoditi po trgovinah.