Hlačke in šport
Spodaj poteka debata o tangicah. Mene pa zanima, kakšne sp. hlače imate med športnimi aktivnostmi? Navadne bombažne, tangice ali imate športno perilo?
Tiste, ki imate športno perilo, kako se obnese? Katero imate?
sama uporabljam vse perilo,od navadnih hlack, do tangic, do sportnega perila, jaz temu recem, vse za svoj cas.Moje sportne perilo je od Calide in to mora biti bombaz, ker se drugace ne pocutim vredu. Videla pa sem tudi lepo sportno perilo od nase Beti in firme skiny, ma tega je veliko, odvisno le od modela kateri bo tebi odgovarjal, sama se vedno prisegam na bodije, tudi za sportanje, ne rabim met majcke, mam lahko samo ta bodi in ob enem so ze hlacke in ne kazem hrbta, kar je meni zelo pomembno , predvsem zdaj po zimi.To so bodiji, ki izgledajo kot majcke, na tak nacin, ali z rokavi ali brez.
ko sportam,nosim bombazne tangice.
Mene je čist šokoralo, ko sem ugotovila, da večina punc na aerobiki nosi tangice (iz kakšnega materiala so, nisem ravno proučevala :o) ). Sama nosim bele, bombažne hlačke (športni model), ker se mi zdi, da edino te dam lahko brez pomislekov potem prekuhat. Namreč vedno so po aerobiki totalka mokre. :oP
Ko grem tečt imam navadne bombažne in pa spodnjo majico. Ful rada pa bi imela bodi, pa ga žal ne morem ker me preveč boleče motijo gumbki za zapenjanje med nogami ……se je že zgodilo, da sem jih med tekom kar odpela, da sem sploh domov prišla.
Sangrija,Calida ma bodije, ki so spodaj brez gumbkov, probaj…
Sara, hvala za to informacijo!!
Mene navadno niso sploh boleli gumbki na bodijih, ampak me je rezal rob, kamor so bili gumbki prišiti, zato sem si morala to zožati.
Za šport pa nosim perilo Beti, je super, zdaj so novi materiali, pa super kroji… imam malo večje prsi, pa mi prav pride njihov modrček-majca, daje fino oporo, sicer Liscini so še bolj oklepni, ampak so izključno iz bombaža, še ne vedo, da so boljše vsaj mešanice ali pa čisto taki materiali, ki se hitro sušijo. Beti se super posuši, sploh nimam občutka, da sem se zmočila, tudi majčke sem si nakupila in športne hlače od njih. Včasih sem v bombažu prihajala vsa premočena od športa, zdaj pa se sproti suši.
Jaz nosim vedno tangice, niso prav športne, ampak so vseeno iz takega materiala ki se sproti suši. Nosim jih tudi za na kolo. Zanima me če tudi ve nosite hlačke za na kolo, ali ste brez kot “tapravi” kolesarji?
Ponavadi hlace od Dim sport, pa moderc Arena ali Skinny.
Flikca,
na kolesu sem brez hlačk. Seveda pa imam prave kolesarske hlače z antibakterijskim vložkom oz. podlogo.
Forum je zaprt za komentiranje.