Hladen odnos
A je po toliko letih seksualnost tista, ki ju vedno znova pripelje skupaj ali premore njun odnos po toliko letih še kakšno drugo dimenzijo razen seksualnosti?[/quote]
Skupaj dva pripelje privlačnost. Če je privlačnost, tudi težav v postelji ni. Vsaj v postelji jih ni.
Si težko predstavljam, da bi dva čutila zadovoljstvo v odnosu, če med njima ni želje po intimnosti. Si ti lahko?[/quote]
No, če pri obema želja presahne, mogoče še gre, hudič je potem, ko se v enem prebudi, običajno zaradi tretje osebe.
Ne, jaz si ne predstavljam zveze brez spolnosti. To je ja sol odnosa in najlepši kompliment, ki ga moški lahko da ženski – da ji še po 20 letih zna pokazat, kako mu je všeč. Pa obratno seveda tudi.
A je po toliko letih seksualnost tista, ki ju vedno znova pripelje skupaj ali premore njun odnos po toliko letih še kakšno drugo dimenzijo razen seksualnosti?[/quote]
Skupaj dva pripelje privlačnost. Če je privlačnost, tudi težav v postelji ni. Vsaj v postelji jih ni.
Si težko predstavljam, da bi dva čutila zadovoljstvo v odnosu, če med njima ni želje po intimnosti. Si ti lahko?[/quote]
Ti si pisala o tem, da naj bi bila kot je bilo to na začetku. Jasno, da te nore želje ni več, ker takrat ti dela domišljija, živiš pa v realnosti. Da pa vse zanemariš, cel odnos, da ne znaš pokazat nežnosti do partnerja, da se ne znaš/nočeš včasih mal nališpat, mu popihat na dušo…itd, pa tut ne vem no… Samo čakat, da bo partner nate skočil?
Čaki mal, kako pa veš, da je temu tako. Jaz tega nisem zasledila v celi temi, ti si?
Sicer pa z “nališpat”, popihat na dušo… kaj pa vem. Če pa je to za moškega privlačno,te smešne karikature, v stilu porcelanaste punčke, ki pihajo moškim na dušo neka poveličevanja o njih samih, ki pa so že pošteno stran od resnice… če je to moškemu privlačno, se pa res sprašujem, kakšno inteligenco tak moški premore.
Seveda ne trdim, da bi morala ženska samo čakat, da moški nanjo skoči, mislim pa, da tudi ličila in neki slavospevi za intimno energijo niso zadosti. Ali pa so, kaj pa vem, jaz takšnih izkušenj resnično nimam oz. jih nikoli nisem imela.
Ja, se strinjam, samo zgleda da je v dosti odnosih temu tako. Ali pa takšni odnosi (zaradi težav) priplavajo na površje in se izpostavijo.
Mogoče je zdaj res izpet odnos, ampak kjer je prijateljstvo, zakaj ne bi to prijateljstvo moglo obudit tudi željo po intimnosti?
Če bi imeli znanje te veščine…
Čaki mal, kako pa veš, da je temu tako. Jaz tega nisem zasledila v celi temi, ti si?
Sicer pa z “nališpat”, popihat na dušo… kaj pa vem. Če pa je to za moškega privlačno,te smešne karikature, v stilu porcelanaste punčke, ki pihajo moškim na dušo neka poveličevanja o njih samih, ki pa so že pošteno stran od resnice… če je to moškemu privlačno, se pa res sprašujem, kakšno inteligenco tak moški premore.
Seveda ne trdim, da bi morala ženska samo čakat, da moški nanjo skoči, mislim pa, da tudi ličila in neki slavospevi za intimno energijo niso zadosti. Ali pa so, kaj pa vem, jaz takšnih izkušenj resnično nimam oz. jih nikoli nisem imela.[/quote]
Mi je žal, če jih res nisi imela, se pa vprašam kako veš, da ne delujejo, če se nisi nikoli poslužila teh reči?
Kako lahko tak odnos prekine, če ne s tem, da v njem nekaj spremeni? Če bo vse po starem ne more upat, da bo karkoli drugače.
Nadalje razmišlja kako bi imela z nekom drugim boljši/drugačen odnos.
Kako pa bo prišla, do tiste druge osebe?
Vsa skuštrana, v raztrganih, spranih cotah, razvlečeni trenerki, kot je doma, in z majhnim otrokom v naročju, ki bi ga bilo treba previt že pred eno uro?… In ob srečanju z Mr. Prfect se bo obema porodila taka silna želja, da bo moral mali počakat še 3h, da ga nekdo previje…..
Ne me hecat…. 🙂
A, če bo šla v “lov” na drugo osebo se bo lahko nališpala in tudi pazila na izbrane besede, da ne bo izpadla patetično, za “domačega” naj bi bila pa dovolj že njena prisotnost v prostoru in on bi moral izkazat svoj erotični naboj ter vse kar sodi zraven, kot po tekočem traku?
Kolikor jaz poznam te reči, še (tapravi) bik izbira med različnimi kravicami na katere raje skače, ker so bolj “nališpane” pa, da moški ne bi?
[/quote]
Hahaha! Taki, ful nališpani se jaz ponavadi ognem, ker je to lep pokazatelj, da z osebo ni vse OK. Če se gre ven in je diskretno nališpana, je najlepša.
Če greva pa samo na kofe al pa na špancir, potem pa je bolje, da sploh ni nališpana. Bolj me zanima, če morda smuča in kako se znajde za krmilom čolna, al pa za volanom! 🙂
Ženska, ki tako razmišlja, ima zgrešeno in idealizirano podobo o sebi. Zato veliko pričakuje, bolj malo pa moškemu ponuja.
Še posebej, če ima ženska otroke, bi morala še toliko več moškemu ponuditi, da bi jo nekdo sprejel.
In to mislim predvsem vizualno in karakterno.
Ženska bi se morala moškemu še bolj ponuditi, ker ima otroke? Kakšna logika pa je to? verjetno logika, po kateri eni mislite, da je ženska dolžna biti z dedcem do smrti, ekr ima otroke z njim?
Dec je izgubil privlačnost v njenih očeh. lahko on izkazuje svoj erotični naboj, njej do tega več ni, z njim ne.
Tu ne pomaga noben trud, noben pogovor, stvar bi spremenila mogoče le kakšna zanj netipična dejanja, ki bi povzročila, da bi se ji spet zdel seksi.
Pač tipičen dec, njemu je vse kul, samo da baba doma kuha, lika, mularija pazi.
Če ga en boš v rit nasuvala, se ne bo premaknil niti za milimeter.
To si spet ti nekaj zmutil. 🙂
Ne vem, kdo je kje omenjal, da bi ženska morala biti kaj dolžna ?
Pravim samo, da samohranilka ni tako iskana pri moških, kot samska brez otrok. Zato mora po drugi strani imeti določene prednosti, da se moški vseeno odloči za skupno življenje s takšno žensko.
Lahko pa vsaka ostane samska, saj ni dolžna sploh s kom biti.
Ti že veš.
Nisem rekla, da to ne deluje, ali mogoče sem???… pri določenih moških… Ampak za mene osebno takšen moški, ki bi ga privlačila samo nališpana ženska (pazi, tukaj ne govorim o urejeni ženski, diskretno naličeni, oblečeni v primerna oblačila, če je to šport, športna, če je to gledališče…, če pa je to hlev ali pletje na njivi, pa oprosti, res ne vem, zakaj bi potem od takšne ženske pričakoval, da mora bit še zraven naličena in bognedaj oblečena v razvlečeno trenirko), nima prave vrednosti, in se tudi ne bi trudila za pridobitev njegove pozornosti. Niti mi takšna ženska, ki ves čas gleda samo na to, kako bo čimprej izpraznila vse tiste škatlice in tubice in ne vem kaj še vse, ne predstavlja neke prave notranje vsebine.
Jaz z moškim ne bi vedela, kaj početi (in o čem se pogovarjati, kako z njim preživljati čas), če bi gledal samo zunanjost. Sicer pa še vedno mislim, da je lahko tudi ženska v raztegnjeni trenirki, ki brklja po vrtninah, pa čeprav je nenaličena, za moškega privlačna. V končni fazi imaš rad celoto, in ne samo zunanjost, ali ne?
No, sicer pa, podobni se že najdejo.
To ti pa dam prav. Nekaj v odnosu je potrebno spremeniti. Ampak spreminjati morata pa oba, bi jaz rekla. Če je moškemu všeč (privlačna) samo kot urejena, lepo oblečena… potem naj jo ne rine v življenje na kmetiji, naprimer, ker bo tam zelo težko vzdrževala konstantno urejen videz za zadovoljnega moža, in opravila vsa gospodinjska opravila za … zadovoljnega moža…
O bikih in kravah pa res nimam nekega velika znanja, da bi to lahko komentirala… 🙂
Kaj?
Izjava leta, ni kaj. Tipično moško razmišljanje. Ker več nisi mlada, nedolžna, s popolno postavo, ampak imaš celo otroka ali dva, kakšne maščobne obloge, ki dokazujejo, da si skozi nosečnost in leta pridobila kakšen kg preveč (ali malo več kot kakšen), si za moške nehala biti seksualno privlačna. Če pa ob tem (po On_-ovo) še nisi nališpana in v ustreznih (za moško oko privlačnih) oblačilih, potem pa res ne smeš pričakovati, da bi bila svojemu možu še vedno seksualno privlačna. Oz. potencialnemu možu.
Ja, kar sanjajte. Starejši ste, bolj boste privlačni za svoje idealizirane ženske.
Kaj?
Izjava leta, ni kaj. Tipično moško razmišljanje. Ker več nisi mlada, nedolžna, s popolno postavo, ampak imaš celo otroka ali dva, kakšne maščobne obloge, ki dokazujejo, da si skozi nosečnost in leta pridobila kakšen kg preveč (ali malo več kot kakšen), si za moške nehala biti seksualno privlačna. Če pa ob tem (po On_-ovo) še nisi nališpana in v ustreznih (za moško oko privlačnih) oblačilih, potem pa res ne smeš pričakovati, da bi bila svojemu možu še vedno seksualno privlačna. Oz. potencialnemu možu.
Ja, kar sanjajte. Starejši ste, bolj boste privlačni za svoje idealizirane ženske.[/quote]
Mi nič ne sanjamo. To sanjate ženske, ki si predstavljate, da ste enako privlačne, pa ne glede na to, kako skrbite zase in če imate 20 kil viška…..Sicer pričakuje in si ustvarja iluzije, lahko vsaka. Je pa zato veliko razočaranih…Aja, saj res. Moški smo krivi. 🙂
Me zanima, če bi tvoj odgovor bil enak, če se moški zanemari. Vso to jamranje, kako ni všečnih moških, pa da imajo vsi viseče trebuhe…To ni jamranje žensk, to verjetno, po tvoji logiki, moški jamramo in se pritožujemo ? 🙂
Prvič v tem letu se strinjam z Robijem.
Dec z otrokom bo ženskam privlačnejši kot ženska z otrokom moškim. Zakaj je temu tako, vsi vemo. Moški samo blefiramo, v resnici nas en kurac briga za poročni prstan/poročno torto, pa otrok si tudi ne želimo met, razen če smo v to prisiljeni. To so vse vaše želje, potrebe, potem je pa pač od moškega odvisno, ali vam bo ustregel. Večji copatar kot je, lažje ga boste v to prepričale.
Človek pomisli, da si ti ugrabil njegov profil. 🙂
Kaj je Marko, a ti pomagam prjatle najdt ?
Nisem rekla, da to ne deluje, ali mogoče sem???… pri določenih moških… Ampak za mene osebno takšen moški, ki bi ga privlačila samo nališpana ženska (pazi, tukaj ne govorim o urejeni ženski, diskretno naličeni, oblečeni v primerna oblačila, če je to šport, športna, če je to gledališče…, če pa je to hlev ali pletje na njivi, pa oprosti, res ne vem, zakaj bi potem od takšne ženske pričakoval, da mora bit še zraven naličena in bognedaj oblečena v razvlečeno trenirko), nima prave vrednosti, in se tudi ne bi trudila za pridobitev njegove pozornosti. Niti mi takšna ženska, ki ves čas gleda samo na to, kako bo čimprej izpraznila vse tiste škatlice in tubice in ne vem kaj še vse, ne predstavlja neke prave notranje vsebine.
Jaz z moškim ne bi vedela, kaj početi (in o čem se pogovarjati, kako z njim preživljati čas), če bi gledal samo zunanjost. Sicer pa še vedno mislim, da je lahko tudi ženska v raztegnjeni trenirki, ki brklja po vrtninah, pa čeprav je nenaličena, za moškega privlačna. V končni fazi imaš rad celoto, in ne samo zunanjost, ali ne?
No, sicer pa, podobni se že najdejo.
To ti pa dam prav. Nekaj v odnosu je potrebno spremeniti. Ampak spreminjati morata pa oba, bi jaz rekla. Če je moškemu všeč (privlačna) samo kot urejena, lepo oblečena… potem naj jo ne rine v življenje na kmetiji, naprimer, ker bo tam zelo težko vzdrževala konstantno urejen videz za zadovoljnega moža, in opravila vsa gospodinjska opravila za … zadovoljnega moža…
O bikih in kravah pa res nimam nekega velika znanja, da bi to lahko komentirala… :)[/quote]
Pri določenih moških? Mislim, da deluje pri vseh, vsaj počeše se lahko malo drugače kot se običajno…
Z “nališpana” nisem imel v mislih tega kar ti opisuješ pač pa, da nekaj spremeni na sebi z namenom, da njemu vzbudi “apetit”.
Spreminjanje obeh hkrati…. no go.
Spremeni naj sebe, če je ona nezadovoljna in potem bo sledil odziv tudi na drugi strani, če ga v prvo ne bo naj poizkusi še v drugo z nekaj več izvirnosti, ne takoj obupat. 😉
Sploh pa imam občutek, da gre za še eno izmišljeno temo, ki je sama sebi namen….
Forum je zaprt za komentiranje.