Hladen odnos
Od kdaj je pa ugibanje in natolcevanje vredno razmisleka? 😮
pa je sploh bilo kdaj “pestro” in intenzivno vajino spolno življenje? Sta odkrila in si povedala vse tiste drobnarije in spolne fantazije, ki bi jih pač rada sprobala iz radovednosti ali pač želje, ali je bolj ali manj vse na penetraciji? Kako pa je z zadovoljevanjem, se potrudi tudi oralno, al so kaki zadržki (moralni, higijenski)?
Ta vprašanja pač raziskujejo kvaliteto vajinega razmerja, ker eni izkazujejo več kreativnosti na tem področju in je potem tudi osebni odnos bolj intimen, pester ter privlačnost in potreba s tem raste. Je pa res da je morda libido, ki ga kdo ima tudi tisti, ki odloča o tem, kolikokrat se mu pojavi želja, je pa slaba stran večjega libida, da večja želja ni omejena na “samo doma”.
Pri meni je tako, da ko greva spat in ji dam roko preko trebuha ali riti, se mi začne dogajati in to že 30let isto, tudi količinsko še mislim da ni padlo v povprečju pod 5x tedensko, razen takrat ko sva imela krizo. Je pa res da mi je tudi žena redkokdaj fintirala s kakimi glavoboli itd, se pravi včasih ji tudi ni, večinoma pa “sodeluje”, tudi iniciator je včasih. Pa pestro mora biti, če ne se zadeva v rutini izpoje.
Se ti zdi, da sta oba bolj resne sorte in je premalo sproščenosti in zajebancije v vaši hiši.
30 let kavsaš eno in isto babo ? Omajgad…
Ja, kako sedaj, ali ne gre za spreminjanje odnosa, za izboljšanje odnosa, sedaj pa bi ona sama morala ta odnos spreminjati, in še to samo tako, da spremeni sebe.
On_, od kje tebi ideja, da je ona sploh neprivlačna, da se ne liči, da ne spreminja frizure ipd.. O kom pravzaprav ti pišeš?
Jaz še vedno mislim, da bi se morala “spremeniti” oba, ker sta oba del odnosa. Ne vem, če bi bil sploh kakšen interes pri njej, da se mora samo ona sama spremeniti.
Iz svojih lastnih izkušenj (sicer ne zaradi tovrstne tematike in vsekakor že leta in leta nazaj, v nekem drugem odnosu) ti povem, da to ne gre. Se ne obnese. Tudi če se ženska spremeni oz. spremeni neke svoje navade, se trudi, nima od tega toliko, da bi bila zadovoljna. Resnično zadovljen si takrat, ko si sprejet takšen kot si.
Potem pa se mogoče preveč ureja in bi se morala v bistvu samo manj. 🙂
Dokler v tem primeru ne poznamo razloga, je težko oceniti kdo bi se naj spremenil.
V primeru, kot ga predvideva “On_”, da je ženska zanemarjena, pa ne vem, kako bi se v tem primeru moral spremeniti moški, da bi bila oba zadovoljna ?
Zanemarjene ali umazane osebe so nam spolno neprivlačne in to ne glede na spol ali naša prepričanja, ker imamo odpor že prirojen.
Zanemarjena oseba zato že v osnovi čuti odpor do sebe in ne sprejema sebe, zato je sprejemanje ali pričakovanje sprejemanja s strani okolice, povsem nerealno.
Oprosti, to je tvoja ideja ne moja 😉
Jaz nisem pisal, da je ona neprivlačna, zanemarjena, pisal sem o tem, da tako kot se gresta sedaj in sta nezadovoljna oz je ona nezadovoljna, ne gre več, torej naj nekaj naredi drugače, da se bo nekaj začelo dogajat. Ona pa zgolj kritizira njega kako bi on moral to in ono….
Dal sem zgolj primer kako malo je treba, da se stvari začnejo premikat. Glavnik pa menda imajo pri hiši? 🙂
Naj se za začetek počeše drugače kot običajno, naj si naredi kito, čop… karkoli, če on ni ravno bukovo poleno bi lahko opazil in to bi bil začetek kako bi vzbudila z njegove strani več zanimanja zanjo.
Sploh ne gre za zanemarjeno osebo, gre za naveličanost, navajenost, monotonost… za katero je predvsem kriv vsak sam.
Tudi ognjemet je lep, a če bi ga gledal vsak večer, 7let, bi mi začel presedat, mar ne?
Oprosti, to je tvoja ideja ne moja 😉
Jaz nisem pisal, da je ona neprivlačna, zanemarjena, pisal sem o tem, da tako kot se gresta sedaj in sta nezadovoljna oz je ona nezadovoljna, ne gre več, torej naj nekaj naredi drugače, da se bo nekaj začelo dogajat. Ona pa zgolj kritizira njega kako bi on moral to in ono….
Dal sem zgolj primer kako malo je treba, da se stvari začnejo premikat. Glavnik pa menda imajo pri hiši? 🙂
Naj se za začetek počeše drugače kot običajno, naj si naredi kito, čop… karkoli, če on ni ravno bukovo poleno bi lahko opazil in to bi bil začetek kako bi vzbudila z njegove strani več zanimanja zanjo.
Sploh ne gre za zanemarjeno osebo, gre za naveličanost, navajenost, monotonost… za katero je predvsem kriv vsak sam.
Tudi ognjemet je lep, a če bi ga gledal vsak večer, 7let, bi mi začel presedat, mar ne?[/quote]
Pejt raj gospej posodo pomit in kvas tle nekih neumnosti.
To si spet ti nekaj zmutil. 🙂
Ne vem, kdo je kje omenjal, da bi ženska morala biti kaj dolžna ?
Pravim samo, da samohranilka ni tako iskana pri moških, kot samska brez otrok. Zato mora po drugi strani imeti določene prednosti, da se moški vseeno odloči za skupno življenje s takšno žensko.
Lahko pa vsaka ostane samska, saj ni dolžna sploh s kom biti.[/quote]
Tako je, točno tako….. nenazadnje zakaj bi hotel biti z osebo ki je tako neumna da se je pustla napumpat kretenu ki se ga je losala pod pogojem da se ga je ona seveda, če je odišel on potem to malce spremeni vse skupaj, čeprav ne ogromno, ker še vedno pomeni da je tako neumna da ni razmišljala vnaprej, kot da je otrok samo par let, ne za cel lajf.
se Vam ne zdi vse skupi mal brcanje v temo,če se vam avtorica posta sploh ne ogasi in ne sodeluje?
Pozdravljena
Tudi jaz sem imela podoben odnos.Ni hotel skoraj nic samo enkrat na mesec bi, pa se to je rekel juhuhu veliko.Ha sem mu rekla da naj gre za meniha.Tako da se ne druzim vec z njim.Je tesko ja.Ah ta bitja moski.
Forum je zaprt za komentiranje.