Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hladilec zraka

Hladilec zraka

Čeprav se zdi neverjetno 🤪 a vroče poletje je pred vrati 🏖. Prosim vas za izkustven nasvet.

Imamo dolgo stanovanje 80m2, klima je v zacetnem prostoru in seveda do zadnje sobe ni vec tako zelo učinkovita. Ni ravno smiselno, da za max 2meseca vročine v stanovanju (v celoti je na S strani) , od tega nas gotovo 1m ne bo, nabavljam še eno klimo. Ali pa? Se da na to ze skoraj 20let staro Panasonic enoto prikljuciti se eno? Vsako leto narocim ciscenje in pravijo, da dela kot urica.

Mogoče imate za zadnjo sobo (spalnico) za priporociti kakšen ekstra zmogljiv a ne hrupen in neprijeten ventilator? Ima kdo izkusnjo s taksnim npr : https://www.harveynorman.si/ventilator-elit-btf-20?utm_source=criteo&utm_medium=display&utm_campaign=Criteo_WebConversion_Lowerfunnel

Hvala vsem za nasvet, pomoč, izkušnje! En v srcu sončen dan 🌞💛 vam želim.

ti pa maš tajming :)))). Večina še dogreva. Sam maš prov itak. Ni hujšga kot kopat se v dom v lastnem znoju. Bljak. Neke hladilne podloge za postle menda tud obstajajo.

Ventilator zrak samo meša. Enako je s coolerjem.

Glede na to, da so poletja vedno bolj vroča, bi jaz montiral dodatno klimo.

Tudi jaz imam tako stanovanje, dolgo, 80 kvadratov. Tam, kjer je klima je ledeno, na drug konec stanovanja pa ne pride hladen zrak ! Zato v zadnji sobi uporabljam stropni  ventilator.

Odgovor na objavo uporabnika
Lu187, 14.05.2023 ob 14:36

Tudi jaz imam tako stanovanje, dolgo, 80 kvadratov. Tam, kjer je klima je ledeno, na drug konec stanovanja pa ne pride hladen zrak ! Zato v zadnji sobi uporabljam stropni  ventilator.

Tudi mi imamo tako stanovanje, a mi je ok, ne maram spati v mrzlem in spalnica je ravno prav ohlajena, dnevna in kuhinja pa ledenica, da moji lahko prezivijo, jaz itak hladim na kakih 26 stopinj.

Sosedje imajo zavito stanovanje, klimo v dnevnih prostorih, a so si nastimali na sredi en ventilator, taka strateska pozicija, da porine mrzel zrak se v obe spalnici. Morda je to tudi za vas resitev.

New Report

Close