Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hladilna tekočina

hladilna tekočina

Servis avta imam naslednji teden. Včeraj slučajno pogledam v mašino in vidim, da je antifriza so minimum. Počakam do servisa? Ga je dovolj?

A nista hladilna tekočina in antifriz dve različni zadevi? Antifriz mi rečemo tekočini za umivanje stekel na avtu. Hmmm :):):)

Antifriz da šprcaš po avtu ni nabolj pametno

Odgovor na objavo uporabnika
msolivija, 29.03.2023 ob 12:40

A nista hladilna tekočina in antifriz dve različni zadevi? Antifriz mi rečemo tekočini za umivanje stekel na avtu. Hmmm :):):)

Zdaj ga pa že mal pihaš.

Avtorica. Spremljaj do servisa redno. Pod minimum ne sme. Ni pa to dober znak, če nivo hladilne tekočine pada.

zaradi manjka hladilne tekočine v mašini lahko da ne narediš tehničnega pregleda.

V enem letu se nivo antifriza nič ne zmanjša? Bi moralo ostat tako kot je bilo takrat?

enaava, 29.03.2023 ob 13:47

V enem letu se nivo antifriza nič ne zmanjša? Bi moralo ostat tako kot je bilo takrat?

Pri meni se nič ne zmanjša. Saj gre za zaprt sistem. V nekaj letih malo.

Jaz vem☝️, 29.03.2023 ob 13:38

Zdaj ga pa že mal pihaš.

Avtorica. Spremljaj do servisa redno. Pod minimum ne sme. Ni pa to dober znak, če nivo hladilne tekočine pada.

Ampak ga res, ker pojma nimam :):):) Kje pa vidiš nivo hladilne? Verjetno sistem sam opozori in je kak znak v avtu? No ja, saj vseeno…servis naredi pa je:)

Opozori lučka ko se pregreje motor.

New Report

Close