HLADILNIK BEKO
Pokliči jutri serviserja in povprašaj, kaj bi bil razlog. A na spletu si že kaj iskala, kot možno napako? Najprej preveri, da se ti živila v hladilniku ne dotikajo notranjih sten.
Imamo tudi Beko hladilnik, 2.leto; že bil 2x servisiran, pa je še vedno v času 5-letne tovarniške garancije, imam dokupljeno podaljšano na 7. let….. ( po predhodnjih izkušnjaz za velike gospodinjsek aparate je to odlična “varovalka”). Serviser mi je pa sam rekel, da ne mara servisirat Bekovih hladilnikov, ker je sranje – pa je dober, ni nek šalabajzer…..
Pri nas je bil problem v termostatu, ker ni delovala nastavitev temperature preko komand; je hladilo tudi v hladilniku na okoli 0 – prevejtjeno s termometrom notri…. 2x menjano, enkrat celo tako, da so celo krilo vrat kjer je elektronika, zamenjali z novim celim krilom…… Zdaj kolikortoliko dela, pa še vedno ne pravilno. Klub temu, da vedno pazimo, da se stvai znotraj hladilnika ne dotikajo sten, ker to dostikrat “zmede termostat…..
Naslednji zagotovo ne bo več Beko. Če se bo pa spet kaj pokvarilo še v času garancije, pa je serviser rekel, da lahko upravičeno zahtevamo menjavo za nov aparat, oziroma tudi za drugo znamko v tem cenovnem rangu ( imamo doplačano podaljšano garancijo Se zgodi, preko zavarovalnice)……
Verjetno imaš smolo, kot sem jo jaz imela s pralnim strojem Hoover. V prvih petih letih so popravljali, popravljali, potem se je ob centrifugi vse zdrobilo. V kopalnici je tako zaropotalo kot bi premikal stene. Dobila sem novega-Beko, izteka se petletna garancija, pa se še ni pokvaril. Sem res zadovoljna s pralnim strojem, Hadilnik imam Gorenje. zaenkrat je ok.