hladilnik liebher
bil sem trdno odločen da kupim hladilnik od beka
http://www.beko-si.com/Hladilniki/HLADILNIK-Z-ZAMRZOVALNIKOM/No-Frost-hladilnik-z-zamrzovalnikom-CN232220X (ima praktično vse funkcije ki jih potrebujem)
eni mi pravijo, hladilnik dela 24 ur/dan, in za kar nekaj let, pomembno, da je kvaliteten, da optimalno dela, za 2-3 leta je verjetno tudi beko dober, samo jaz ne bi menjaval hladilnike za en,dva,tri, kaj pa vi menite?
Majstr.. polako, polako….
če se ti ne mudi s hladilnikom (torej če lahko kak mesec, dva počaka), si polgej na liebherr.com (izberi kako meško, avstrijsko tržišče, ker je izbira neprimerljivo večja) in ko najdeš taprav frižider, kontaktiraj steelplast v kranju (oni so greneralni uvoznik za Liebherr) kako je kaj z uvozim in s ceno tega tvojega izbranca….
se ti ful splača pogledat tuja tržišlča, pa kontakitrat tole podjetje, pa naj ti ga potem uvozijo. Traja pa kak mesec da ga spravijo do sem
LP
Liebherr… 12 let, izjemno zadovoljna. Ampak in žal-servisi so baje porazni/neprijazni/neodzivni. Moja mama ima sedaj težave s svojim (identičen kot naš) in serviserja čaka že 1 mesec – v Novem mestu, pooblaščen je samo 1 serviser. V Ljubljani je baje enaka situacija… To je edini razlog, da bi pošteno razmislila, če bi spet kupovala to znamko hladilnika.