H&M
No, pa se tule:
Evo, opis stanja: pred vhodom cel kup mamic z otrocki v narocju caka, da bo smelo vstopiti v trgovino – z vozickom ne smes v trgovino – verjetno samo danes, ko je taksna gneca? Noter spuscajo po rundah; ena ven, druga noter. V trgovini pa same kace do blagajn.
Kaj konkretno je na policah (razen veliko roza stvari) pa ne vem – ker me je vse skupaj hitro pregnalo ven. 🙂
Tadeja
ok,tu je torej porocilo
Tam smo bile ob 9.30 in ze takrat je bilo polno..Potem se je pa le se polnilo in kmalu se ni dalo niti ok hoditi med obesalniki..se snemalci od Pop TV so strasili za povrh..
Vrste pred kabinah so bile grozne,enako pred blagajnami.. In kasneje oziroma sedaj sploh ne spuscajo vec normalo not,ampakv skupinah.. Kot da je vse zastonj.. Zunaj caka kaksnih 50 ljudi ves cas..
Res me cudi,od kje toliko ljudi tam dopoldne na delavnik-in ne studentov,otrok ali upokojencev,ampak normalne starosti,ki hodijo v sluzbo
Skoraj vsak 3. ima tudi otroka na vozicku ki ga pelje notri v trgovino…
Oblacila pa..kaj vem.. perilo in spalni program je ful lustno..ostalo pa kot je.. Videle smo celo kose,ki so jih v Avstriji prodajali pred 2letoma(ker smo jih kupile takrat),pa tudi nove aktualne kolekcije.. V bistvu je treba pregledati,kaj se najde,pa tudi šare ne manjka..
Cene so razlicne,ene ugodne,druge stvari pa cisto obicajne cene kot v drugih trgovinah-npr.tanki pulovercki po 6000 ali 7000.
Kaj imajo za otroke in moske nisem prevec gledala,je tudi veliko zanimivih modnih dodatkov.
Skratka,priporocljiveje bi bilo iti cez kaksne 3tedne,ko se umiri..
Jaz sem kmalu usla iz gnece in nabavila le ene sp.hlacke.. Kar sem iskala pa nisem nasla..
Sem bila danes slučajno v City parku in sem seveda šla tam mimo. Grozljivka! Sama sem rabila eno malenkost za dojenčka in ker sem v visoki nosečnosti, sem sklenila da grem vseeno tja, vzamem, plačam in grem čimprej ven. Pred trgovino je bilo toliko vozičkov kot bi jih imeli razstavljene za prodajo :-))
V trgovini nepopisna gneča, robe sploh nisem gledala ker je bila enostavno prevelika gneča, sem pa komaj dobila kar sem iskala, je bilo pa res malo ceneje kot bi bilo v Baby centru.
Glede na to, da sem kupovala oblačila za dojenčka že prej v Celovcu, moram reči, da ni bilo ravno veliko izbire, cene pa res take kot v Avstriji ali pa mogoče nekaj tolarjev cenejše.
So pa nekatere mamice prav “ponorele” saj so imele cele kupe oblačilc za otroke in prepričana sem, da vsega kar so nekatere nakupile otroci ne bodo oblekli več kot dvakrat. Enostavno so nakupile toliko robe kot bi imele doma cel otroški vrtev… no in če smo pošteni tak nakup pa tudi ni mogel biti prav poceni .. in kje je sedaj profit, če v enem dnevu pustš v trgovini 30.000 sit ali več, otrok bo pa to nosil par mesecev.
V okolici City parka pa vsak drugi z vrečko od H&M – a.. me kar malo mineva, da bi še kupovala njihove stvari, saj bomo sedaj vsi enako oblečeni. Bi bilo bolje, če bi začeli nositi kar uniforme.
LP
Zgleda,da bodo otroci iz Ljubljane in okolice vsi enako oblečeni:-)
To je malo za šalo,čeprav je v tem tudi nekaj resnice.
Ker sem iz Primorske ne vem kdaj me bo zaneslo v Ljubljano.Kadar bom pa tam,bom šla vseeno pogledat ta “slavni” H&M!!!
Lp in veselo nakupovanje!
Kristi*