Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek H&M a ima nosečniška oblačila?

H&M a ima nosečniška oblačila?

Me zanima…a v H&M -jih še imajo oblačila za nosečnice? Na spletni strani (slovenski) je še vedno oddelek za bodoče mamice, mi je pa že več oseb reklo, da v HM trgovinah nimajo več nosečniških cunj… Po štacunah laufat pa ravno ne morem, da bi preverjala. A kaj veste, kako je s tem?

Rabim namreč številko S pa XS, pa nikjer ne dobim…je vse večje, tud na bolhi se takih manjših cifer skoraj ne dobi. Kakšen La vie in podobno pa odpade, ni denarja. Bi pa kakšne kavbojke ali hlače za jeseni ko bo že velik trebuh.

Za H&M ne vem, včasih so itak imeli samo na Rudniku v Supernovi. Vem pa, da imajo v Zari.

Za H&M vem da so imeli, če imajo sedaj pa ne vem, vem da ima C&A ampak ker rabiš manjše številke ne vem kaj bi dobila. Nisem ti v veliko pomoč, ampak pokliči v trgovino in vprašaj, ti bodo z veseljem odgovorili.

Na Rudniku v H&M jih imajo, za drugje pa ne vem. Pa tudi v C&A na Rudniku. Jaz sem si večino stvari kupila v teh dveh trgovinah. Kakšne pa tudi naročila po internetu.

Seveda jih imajo. V H&M Rudnik, Celje, Novo mesto, za ostale lokacije pa nisem sigurna.

HM v LJ na Rudniku je imel, najbolje da pokličeš in preveriš.
Drugače boš pa tud v C&A dobila, saj imajo večinoma majhne številke. Jaz rabim večje, pa nisem dobila ničesar dva dni nazaj (iskala sem kratke hlače).

CELJE- Špar center H&M
CELJE- C&A

H&M Velenje tudi ima!

C&A pa ne več.

Ima H&M Maribor, tudi Murska Sobota, C&A Maribor ima, Murska Sobota ne (komentar (njihov)- se jim ni splačalo) Tako da eni kraji ja, drugi ne

New Report

Close