H&M-KRŠ
Danes sem bila po dolgem času spet v Ljubljani, pa sem šla pogledat ta H&M , o katerem se toliko govori. Škoda besed, za razpravljanje o njem.
Moška in ženska oblačila na obešalnikih zmečkana, št. M je širška kot XL, vse je raztegnjeno. Že ko pogledaš robo, vidiš da je to en jajc. Pa se mi zdi , da je v Avstriji boljša roba.
Otroške cunje za en drek, nobene stvari v št. 98. Boljše mi zgledajo stvari v Tako-TU.
Povrhu pa še vse ne prav poceni. Ene otroške žametke št. 86 stanejo 6.000 SIT. Sem videla že kje cenejše, ali pa dražje pa boljše kvalitete.
V garderobi 100 stopinj, da so cunje vse prešvicane ko jih vrneš.
Na blagajni vrsta do konca trgovine.
Jaz ne grem več tja. Sploh ne vem zakaj sem šla – sem mogla pogledat to čudno najbrž.
Pa nimam ne volje in časa za take traparije.
Mina
No da se še jaz pridružim H&M – maniji! Pri dveh otrocih moram kupovati kar nekaj otroških oblačil, ampak nikjer nisem tako zadovoljna kot v HM. Res. Vse dobim na enem mestu, od gat do bunde, z vsemi dodatki, pižame, celo za baletke imajo drese…. Ni mi treba letat po celem mestu in zbirat skupaj garderobo, pa še barvno je vse usklajeno. To pa je redkost za naše trgovine. Če že kupiš krilce ali oblekico, pa zagotovo v treh naslednjih trgovinah nimajo žabic ustrezne barve. Ali imama pa jaz tako smolo, pa ne najdem.Tko da mene bodo še naprej videvali v tej štacuni. Kvaliteta dobra, pralno, sušljivo v sušilnem stroju, trpežno pa toliko, da zlahka prenese dva lai 3 otroke. Tako, to so moje izkušnje.
Ljubljanski HM pa bo name še malo počakal, da se začetna gneča umiri, prodajalke navadijo na delo in da na novo nafilajo robo na police. Verjamem, da bo to čez nekaj časa samo še ena in čisto običajna trgovina v citiparku!
LP