Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek H&M LJ – odnos enega odprodajalcev do strank:((

H&M LJ – odnos enega odprodajalcev do strank:((

sem čisto šokirana, da je kaj takega sploh mogoče. V ljubljanskem (city park) dobesedno “straši” prodajalec (Matej), ki se tako nemogoče vede do strank, da človek ne ve kam bi ga prijavil, da bi zaleglo. Se je zgodilo meni pred mesecem in prejšnji teden še prijateljici. Podobna zgodba. Izbiraš obleke, med izbiranjem pač nekam odložiš, ker npr iščeš za otroka dudo, prihrumi ta “čuvaj oblek” in se začne na ves glas dret, da zapusti trgovino, ker uničuješ tujo lastnino, prijateljici je celo grozil z zaporom, ker uničuje tujo lastnino ipd. KATASTROFA, kaj si upajo privoščiti sredi Ljubljane. Se je še komu kaj podobnega zgodilo?
Jaz sem od samega besa zahtevala šefa in dobila mladeniča “2”, ki se mi je sicer na vse pretege opravičeval in to je bilo to….po enem mesecu prijateljica enako izkušnjo… halo???

Nič takega se mi ni zgodli v HM pa čeprav sem ful pogosto tam.

In Matej je po možnosti tisti prodajalec, ki deluje rahlo ”gayish” in te to blazno moti.

Ne kupim.

jaz skor vsak dan tam pa se mi še nikol ni nč podobnega zgodil

ta matej ne deluje prav nič gejevsko in tudi če bi, ne vidim razloga, da bi me to lahko motilo.
me pa jasno moti, da me kot stranko, ki je nekam odložila hlače (ki jih je mimogrede celo želela kupiti) nadira in obtožuje uničevanja tuje lastnine. pa ne samo mene, kot sem napisala mi je danes enako zgodbo povedala prijateljica.
očitno se vam kaj takega zdi čisto neverjetno:))) – ampak kakorkoli, meni se je to dejansko zgodilo.

Sori no, samo on pa res deluje gayish in to na najbolj negativen način. Sicer nimam nič proti gay-em ampak on je pa tu mač podn. Cvili po h&m-u kot da je vse njegovo, se objema s prijateljicami in gruli in maha z rokami kot kakšna veščica. Ga imam že dolgo na piki in vsakič znova se začudim, da še dela tam. Če pa dobro pomislim, pa izgleda da h&m zaposljuje celo četico posebnežev – eni so shirani do konca, drugi okrogli do drugega konca, tretki imajo pa kakšno drugo posebnost. Jih je prav zanimivo opazovat, verjetno pa gre za marketinško potezo……

lp

jaz ga pač nikoli nisem opazovala, ne njega nekoga drugega tam ,ker ponavadi nakupim in grem, tako da res ne vem, kako cvili in se obnaša. ko me je “napadel” sem bila itak tako šokirana, da v njem nisem videla drugega kot nekoga, ki je absolutno neprimeren za delo s strankami, ker ne premore osnovne kulture. zdel se mi je prej en mali naduvanec, ki misli da si lahko privošči vse in še več, ker itak dela v trgovini, ki ima zagotovljen promet in se lahko izživlja nad strankami kakor ga je volja. čudi me, da se kljub temu, da sem se odločno pritožila pri njegovem vodji ni zgodilo več kot to, da ga je takrat sicer poklical na zagovor v pisarno. poba še kar dela tam na isti način (glede na to, da se je prijateljici zgodilo isto).

sploh ne vem za koga se gre…bom zdej bolj pozorna ko bom šla…

Zneviralo me je, da se je to zgodilo- SERDI LJUBLJANE.

Kaj pa je v Ljubljani tako pomembnega, da tam ne bi smelo biti, v drugih mestih pa lahko??????????????????

Jaz se ga spomnim iz razprodaje. Res je bila gužva, saj kdaj pa v H&M ni gužve… Ampak prav spomnim se, ko je zraven mene dajal nazaj oblačila, kamor pašejo – na police, obešal nazaj obešalnike, zraven si je pa sam pri sebi govoril “babe zmešane, zarukane” in še kakšne bolj krepke izraze. Ko sem ga pogledala prav v oči, tko resno, je utihnil, potem pa spet začel. Kar nekaj časa sem tam izbirala oblačila in si je skoz sam pri sebi govoril, prav psiho.
Sem mislila, da je samo zaradi razprodaje bolj živčen, a očitno to ne drži.
Aja, pa oblačil ni za mano pospravljal, ker jih vedno dam tja, kjer sem jih dobila.

Eni imate pa res hude probleme v življenju! Upam, lep je dan, da si boš kdaj opomogla od tega silnega šoka, čeprav se mi dozdeva, da je na tvoji psihi že pustil nepopravljive posledice.

a) stopi do poslovodje in opiši odnos prodajalca
b) piši mail na upravo H&M
c) če ne misliš storiti ničesar od zgoraj naštetega, potem se tu ne jadaj več.

Ljudje, ki veliko govorijo in se na veliko pritožujejo, pa nič ne naredijo, mi gredo na živce.

A si prepričana, da gre za Mateja in ne Martina?

ja kam bi se pritožil, vodstvu HM, imajo pritožbeni sistem kot vse trgovine, če ne zaleže v knjigi pritožb, pa direktno na direktorja v vašem kraju. morda pa ni zaposlen, ker v HM pogosto zaposlujejo študenet.

So prodajalci in so “prodajalci”.
V celjskem H&M majo tut en cvet (vzvišenih) deklet, ki so tam pač zato, da so… In, če jo kej vprašaš te pogleda ful čudn, pol pa itak pojma nima in reče NIMAMO!!!!!!
Da se razumemo- niso vse take, ampak kr velika večina H&M-ovih prodajalk in prodajalcev se nosijo, kot da so ne vem kaj….

Ej, dajte poklicat direktno in zahtevati poslovodjo, pa njej povejte (v CP ji je ime Sonja). Takšno obnašanje je nedopustno, v katerikoli trgovini pač že.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Naslednjič v H&M prinesem s sabo usnjeni bič, mu že pokažem hudiča 🙂

Povej, kdaj greš. To bi res rada vidla 😉

Navedeno:
m1234
Naslednjič v H&M prinesem s sabo usnjeni bič, mu že pokažem hudiča 🙂

Povej, kdaj greš. To bi res rada vidla 😉

Tolk se režim, da mi solze dol tečejo!!!!!!

a) stopi do poslovodje in opiši odnos prodajalca
b) piši mail na upravo H&M
c) če ne misliš storiti ničesar od zgoraj naštetega, potem se tu ne jadaj več.

storila sem kar predlagaš pod točko a in pod točko b – rezultat: poslovodja je mladenič, ki se sicer opravičuje a naredi nič kaj dosti, iz uprave mi na mail niso odgovorili.

žogica nogica, si prepričana da je sonja? ker, ko sem jaz zahtevala “šefa”, je prišel nek fant.

Že mora bit Sonja, saj Žogica Nogica tam dela bo pa ja vedla.

Je pa možno, da te je ta “Matej ali Martin” nateg…. in ni poklical ta pravega poslovodjo pač pa svojega prijatelja?

nisem vedela da žogica nogica tam dela:)))
potem verjetno ona pozna ta primer…
sem tudi jaz pomislila na to, da sploh ni bil poslovodja ta fant kateremu sem se pritožila. čeprav ga nisem zahtevala od Mateja, ampak sem šla na blagajne in so mi ga od tam poklicali.
ma saj je brezveze…. če se mi pa kaj takega ponovi bom pa definitivno naredila orenk “štalo” tam, pa upam da ne pride do tega:))

LOL : ))))) Go Girl!!!!!!!!!

hahaha ja točno vem o kom govoriš. Jaz delam v City parku v HM, ja tip je res poseben in precej tečen in nervozen in vedno mora imeti on prav, drugače ponori. Smo leta 2024 pa je situacija ista. Zadnjič je neka gospa imela malega kužka pa sem ji dovolila da gre z njim do kabin, da si proba ogromno oblek. In vse je hotela tudi kupiti. Je srečala Mateja, on jo je nadrl zakaj ima psa v trgovini in jo je nagnal ven, ona pa je obleke odvrgla na tla in ni želela kupiti niti ene zaradi njegove nesramnosti. Toliko o tem, ampak tam so vsi malo nori in psihopatski, tako da tudi jaz komaj čakam, da najdem drugje kakšno boljšo zaposlitev

New Report

Close