Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hm na čopovi

hm na čopovi

sem bila tam in je prav uredu res,velikoo izbire in cene so tudi ok,drena ni bilo je bilo pa več varnostnikov kot strank.drugače pa se štacuna ni veliko sprenenila od prejšjega Orsaya ki je bil prej tam.Pa tudi v Orsayu sem bila-na čopovi-pohvalno!!

Si morda opazila, če imajo tudi nosečniška oblačila?

Ne nosečniških ni bilo videti, pa tudi za otroke nimajo oddelka, na žalost:((

ne,je samo za moške,ženske mlade ,in modni dodatki

piska, mlade?? od katere št. naprej je to 140, 152 …..???
Hvala za odgovor!

joj ne vem-res nisem šla gledat cifer.Po moje so večje od 152

Elium, mladi so uni nad 172 cm. :)) Za “mlade” pomeni program Divided, ki je malo bolj odštekan, ni “po reglcih”. Cifre so pa klasika – XS do L.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

meni je pa tale na Čopovi 1000x boljša štacuna od tiste v CP.Tko no lepši razpored ima pa prodajalcev je dosti-prijaznih,pa kabin se mi zdi da je tudi več.

Ja, pa upam, da se bo v CP zdaj kaj lažje dihalo. 🙂

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ti pridi lepo v center pa je!
Sem šla samo mimo pa se je nagužvalo in nisem mogla preverit številk.
Me pa tok jezi, ker nimajo za otroke grrrrrrrrrrrrr!!!

Aja pa še to, nč ne boš laži dihala ker boste imeli še vedno tečne mamice notr na otroškem oddelku ha ha ha!!!

:))

New Report

Close