Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek H&M otroška obuvala-kvaliteta?

H&M otroška obuvala-kvaliteta?

Ali se nogice potijo v teh H&M balerinkah, teniskah?

meni delujejo tako zelo cenene, da jih nikdar nebi kupila za otročka ki že hodi.

potenje je odvisno od vsakega posameznika .. tudi pri otrocih.

navadna plastika
noge pečejo v njih sam da malo potijo

Hvala vama.Saj se mi je zdelo, da za takšno ceno…Škoda, ker so zelo cort!

tale HM pa meni ne potegne, vedno si rečem, pojdi pogledat, vse ga tako hvalijo in notri sem bila že 3x, gneča za znoret, meni pa vse tisto deluje tako, tako..ne potegne mi, vse nekaj zmečakno, neurejeno, res nism tam kupila še nič, mogoče se motim, ampak kaj vidite na tistih cunjah?? kvalitete sigurno ne, ali pač??

V H & M sem šla v življenju dvakrat. Prvič zaradi radovednosti, drugič pogledati če je že kaj bolje kot je bilo prvič.

Sem strokovnjak na področju kvalitete tekstila in lahko ti rečem samo da kar pa tam prodajajo lahko kupi samo popoln nepoznavalec kvalitete.
Tako slabe “robe” nisem videla ne prej in ne kasneje nikjer. Prodajajo tako slabo kvaliteto, da je še zastonj nočem.

Ma vzameš tisto gužvo kot nekaj samoumevnega. Se splača potrpet, ker za majhen denar najdeš super kvalitetne cotke. Vzdržijo dve sezoni :)), morda še več. Res je vse natlačeno in zmečkano, ampak saj itak opereš in zlikaš nove cotke, ane? Si zamislite boge prodajalke, da bi nekje v skladišču likale cunjice, da bi trgovina lepše zgledala?? Ne ne in ne. Je čist vredu tako kot je.

Ja, tkole, čevlji so res plastik fantastik.

S cunjami mam pa jst zelo dobre izkušnje in men se zdijo čist kvalitetne!

Se mi prej kaka Zarina majčka razvleče, al pa Okaidijeva majčka skrči, kot pa HM-ove cunje….

lp

nekatere otroške stvari so OK in za svojo ceno kar kvalitetne (glede na to da otrok hitro preraste). Nekateri kosi pa niso niti približno ugodnih cen.

Jaz imam sama nekaj njihovih kosov oblačil, mi je pa res zelo mučno tam kupovati, ker je res vse zmečkano in zgleda kot da je roba ležala prej vsaj par mesecev v nekem skladišču … glede kvalitete pa … mal denarja mal muske 🙂

Joj, poznavalka, ne vem zakaj potem moj nečak nosi sinove cunje in so še vse takšne kot da bi bile nove??

Pa jih je moj sin nosil dve sezoni, zdaj pa že nečak eno sezono!

Pa ni nič razbarvano, razvlečeno, strgano….

Moja izkušnja z njihovo (otroško!!) robo je zelo dobra!

lp

Poznavalka, pri nas res nosimo po dve sezoni otroške cotke, jaz pa še dlje. Tako da ni slaba kvaliteta, sploh za takšno ceno.

Ne, tudi jaz ne kupujem rada v H&M-u, za sinčka ja in se ne strinjam, da ni kvalitetno, stvari se ne razvlečejo, ne skrčijo , pa še fleke vse ven spraviš.
Drugače pa meni ta trgovina ne potegne, AMPAK, imam nekaj majic iz H&M-a še iz študentskih časov, in hudiča, so kot da bi bile neuničljive, medtem ko se mi denimo majčke iz Tom Tailorja vse po nekaj pranjih (eni sezoni pač) skrčijo in uničijo (pa perem na 30!), tako da… kaj pa vem….

Jaz sem v H&M lani kupila ene na pogled krasne hlače za našega pobčka. Ko sem jih prinesla domov, so imele kao potegnjeno nitko po celi hlačnici – nisem šla nazaj, ker sem kupovala v avstrijskem. No, ko pa so bile taiste hlače oprane na 40 (na listku tako pisalo), so bile pa skoraj prav mlajšemu pobčku:), Sem potem pogledala proizvajalca – je pisalo “made in bangladeš” 🙂
Kar se pa tiče kvalitete majčk, pa še nisem imela slabe izkušnje.

Veliko sončka:)
žarek

Žarek, mislim, da lahko zamenjaš stvari pri nas tudi , če si kupovala v Avstriji!

lp

Joj, Ajna*, sem vesela zate, da si zadovoljna.

V H&M kupujem otroška oblačila. Zelo zadovoljna! Nisem pa še nikoli tam kupovala zase, mož tudi ne. Tudi meni se zdijo tiste balerinke zelo luštkane, ampak res delujejo plastično, zato jih ne kupim.

Hvala:-))))))))

Sej ne rečem, ko prideš noter in vidiš vse na kupih, ma veliko, veliko “kložone”, te res mine!

In za sebe malokdaj kupujem tam, no zdaj, ko sem noseča moram, ker ni druge trgovine v bližini.

Zadovoljna sem pa z otroškimi stvarmi, ki niti niso vedno najcenejša.

Če mal primerjamo cene, zna bit HM včasih kar dražji od drugih “prestižnih” trgovin…

lp

Mi s kvaliteto nimamo slabih izkušenj. Stvari se ne razbarvajo, niti ne razvlečejo, še manj skrčijo (kljub sušenju v sušilcu), zdržijo pa vsaj dve sezoni, potem jih damo naprej in jih še nosijo. Velja za otroške in odrasle stvari.
Še najbolj sem bila presenečena zadnjič, ko mi je med belo perilo ušla ciklamno rdeča nogavička od hčere. Perilo sem prala na 60 stopinj in niti malo ni bilo zabarvano zaradi nogavice. Tako, da, vse pohale z moje strani.
Res pa, da mene tudi vse mine, ko stopim v trgovino, kjer je vedno gužva in so obleke čisto preveč nagužvane skupaj. Zato pa grem dopoldne, ko je še kar znosno, ali pa v Avstriji. Upam, da bo z razširitvijo bolje.

Jaz kupujem pri njih odkar so odprli trgovino.Vse stvari so zelo lepe in nekatere majice sin nosi tudi več kot eno sezono.Sem zelo zadovoljna.

Če bi bilo tako zanič,ne bi toliko prodali,ne?

Otroška oblačila so zelo kvalitetna. Jih nosi že tretja generacija otrok.haundem napisal:

> Ali se nogice potijo v teh H&M balerinkah, teniskah?
>

Glede oblačil nimam pripomb – kar smo kupovali za kograkoli v družini (dva odrasla, trije otroci :)) se je dobro obneslo.
Obutve tam razen za dojenčka nisem kupovala in si tudi ne prav natančno ogledovala, se mi pa ne zdi nič takega, če se kakšne cort balerinkice kupi, cena je itak smešno nizka in če jih punca potem obuje vsake toliko za malo pošminkirat. Neka resna obutev za vsak dan za dlje časa pa to ni.

Kvaliteta oblačil je odlična, sploh za tisto ceno. Veliko bolj so se mi razvlekle majčke benetton in s oliver, kot pa te. Je pa res, da se sigurno najde kak kos slabše kvalitete, zato vedno pogledam, ali je blago močno, kompaktno in ali je zašito naravnost. Še vedno kupim kak kos zgoraj omenjenih firm, sploh prehodne jakne ali puhovke, ki so res dobre, vendar kar se tiče ostalega, sem vedno najbolj zadovoljna s H&M.
Če pa se že zgodi, da se kakšna majčka razvleče, sem še vedno manj jezna, če se ta za 8-10 €, ko pa una za 20€.

Kar se tiče made in Bangladeš, kaj pa misliš, od kje pridejo ostale cunje dražjih in priznanih proizvajalcev ?????
Prečekiraj mal listke, če maš kaj firm doma.
Delovna sila v Evropi je za take stvari pač predraga.

Ja, to je res, samo račun moraš imeti, ker je rok za menjavo 30 dni.

New Report

Close