Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style H&M razprodaja?

H&M razprodaja?

Kdaj se začnejo razprodaje v celovcu – H&M.
Kakšna je kaj izbira jesenskih zadev – hlače, srajce, jakne?

hvala pa lep dan še naprej!

To tudi mene zanima, saj mislim iti v soboto v Celovec. Upam, da imajo že zimsko kolekcijo in da je izbira velika.

lp

kdaj pa se odprejo trgovine med tednom – ob 9-ih?

Jaz sem bila prejšnji teden in sem bila malo razočarana, ker imajo vsega, veliko je ostalo še od poletne kolekcije, tako, da je polno enih cunjic, prozornih bluzic in poletnih kril, ki sedaj res ne pridejo več v poštev, niti njih cena ni ugodna. Tokrat sem bila res kar malo razočarana, sem odšla bolj praznih rok domov. In sploh bi morali malo urediti robo, ker je vse tako natlačeno, da je groza, da ne govorim o pomanjkanju številk 38 ali 40:)

je po tvojem mnenju potem bolje počakati na novo robo?

pa sej se da dobiti tudi jesensko robo, samo toliko je poletnega vmes, da ne moreš verjet, tako nisem našla enega jesenskega krila, iskala sem dolžino do kolen, s puloverji in puliji so kar založeni, s srajčkami pa tudi zelo slabo. Se mi je pa zdelo, da moški oddelek je bolje urejen. Je pa to moje videnje, poizkusi, mogoče ti najdeš kaj več. Sporoči, če boš šla.

Kaksna trgovina pa je ta H&M, a to je za mlade al za vse? Kaksne znane firme ali je bolj podobno nasemu Two Way-u?

Pa sj te H&M trgovine obstajajo tud pri nas, le da je ime trgovine drugačno=) Histeria Mode, tko da res ne rabiš it v Celovec…

Kje pa je to pri nas? 🙂

Pa je verjetno izbira v celovcu le večja, pa cene ugodnejše?
Bom šla pogledat kako je tukaj in potem še v celovec – pa sporočim kje je kaj in po koliko!

Naš H&M ni tisto kar je H&M v tujini (H&M = Hennes&Mauritz).

LP, K

Tako je. Okrajšavo H&M so si izmislili kao, da bo folk mislu, da gre za eno in isto stvar. Pa ni, v LJ je Histeria mode in nič drugega!

Pa samo toliko v opozorilo.
Roba v našem H&Mu je čista katastrofa, tako po izgledu, kot dudi po cenah in sem 100% da nima niti najmanjše povezave z Avstrijskim.

New Report

Close