Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek H&M – žalostna novička

H&M – žalostna novička

No, v novem H&M v Ljubljani ne bo oddelka H&M MAMA (nosečnice), niti H&M B.B. (oblačila za močnejše)… :(((

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

sramota

Ma saj so isto rekli za MB, pa sta vseeno oba oddelka :-))

Razgrajača, tukaj enostavno ne znese s prostorom. Naj pa bi se marca odprl H&M v mestu in bo tam vsa izbira.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Tukaj je danes roba, ki je bila H&M MAMA potovala nazaj v skladišče. :(((

aha,potem pa bo ok,boste morale malo potrpet

Al pa shujšat, hi hi hi. :)))

ni slaba ideja

Sploh ne. Ampak kaj ko roka, oz. obe roki ne poslušata!!! Kar naprej nosita kak kaloričnen futer v usta… :(((

malo jih okregaj

bemti no, a tebe tud ne ubogajo roke? :-))

NE!!! Si ti tudi ena izmed nas? :)))

priznam, kriva sem :-))

Moje sožalje. :((( ;-)))

Zdaj pa grem spat, drugače me roki spet ne bosta ubogali. Pa že tako sem snedla pol banjice sladoleda… :)))

Lahko noč!

Mene pa zanima (da ne bom odpirala nove teme) ali imajo kakšne zimske čeveljce (številke 18-21) tudi v H&M-u v Mariboru???

ti ti grešnica.
lahko noč

… lahko noč

jaz sem se danes zvečer vzdržala, samo sem pa prej popoldne en kebap zmazala 🙁

skokica, pardon žogica, povej že veš na katerem oddelku boš? Da te pridem prec pozdravit, ko bo mogoče.

Hihihi, pozresnice!

No, jaz sem spravim na Carte d’Or – Light. imajo tako noro dober vanilijev sladoled, ta drug pa crna cokolada s koscki. Nasla samo v Leclercu, pa mi glede na moje diabeticno stanje sladkor zelo minimalno dvigne v luft:))) Ampak mojim potrebam pa v celoti zadosti!

Tanja

He, he……… še vedno lahko torej pričakujem koga iz LJ na obisku…….. ;o)))))

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

….Lola,ti si pa tolk fejst punca,da komaj čakam,da te srečam na nosečniškem oddelku!?LEP DAN

Ja punec, zakaj pa ne greste na 3MD, tam ni ni treba, da vas rokice ubogajo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ampak jim morate samo povedat, kaj na določen dan lahko v usta dajejo. Sicer pa velja, da so malo bolj okorgli ljudje veseli in dobri ljudje.

Kdaj bodo odprli H&M v Ljubljani v BTC?

Pikica mislim, da 18.10. ali pa 28.10.! Tu nekje, upam, da čimprej! :-))

Kakšne pa so kaj cene v Mariboru in izbira glede na Avstijo? Mi smo hodili v Celovec že nekaj let zdaj pa čakam kaj bo v Ljubljani, ker morava vzeti glih dopust da greva gor.

New Report

Close