Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu hmm

hmm

Ura je 23.41 on pa še ne kaže nobenega zanimanja za kaj bolj prijetnega… bi jaz začela pa vidim, da bi padlo bolj na neprodna tla… … ahhhh …
Pa sem bila sedaj bolana ( ne mens…) 5 dni… pa ni bilo nič… sedaj pa ga bolj zanimajo melodije na rač na gsm….

Hmmm …. kam to vodi :):) 🙂 🙂 :):) 🙂 🙂 :):) 🙂 🙂 🙂

🙂 🙂 :):) 🙂 🙂 :):) 🙂 🙂 🙂

Nič kaj takega – samo razmišljam “tipkajoče” zraven njega na mojem rač. 🙂

🙂 🙂 🙂 🙂 :):) 🙂 🙂 :):) 🙂 🙂 🙂

jeee 🙂 🙂 Mislim, da bom odšla v sobo se zabavala z mojim bzzzbzz (tako kličem moj vibrator) pa vidla, če se slučajno blagovori pridružit 🙂

Hhihihihihi 🙂

Puso vsem 🙂 🙂 🙂 :):) 🙂 🙂 :):) 🙂 🙂 :):) 🙂 🙂 :):) 🙂 🙂 :):) 🙂 🙂 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Potem pa še mi reče kaj sem sitna…ker pač ne planem od navdušenja pri vsaki novi melodijici, ki jo najde… 🙂

In zmagovalno…. Kaj bi pa ti?? HMMMM kaj le…???? Zelo težko kaj bi lahko … hmm.. Kaj je tako hudo sexat mi povejte??? Pol pa vedno pravi kak je fajn – a spravi se pa ne….

Ja še vedno NIČ 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Hmm…

Tudi jaz sem te dni bolj strpen do žensk (veseli december!) ampak je zadnjič prišla, se postavila med mano in novice, se obrnila okrog, porinila vibrator tja kamor po občaju paše in v trenutku sem spoznal, da sem krvav pod kožo 😉

Hmmm….

no, meni se bolje godi, trenutno mi res ne manjka seksa…..:)))

Pa upam, da ti je uspelo, ga dobiti….ta_pravega….:)))

New Report

Close