Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hmmm

hmmm

ste pa še huje,ko jest….Nedelja jeeee..a ste vsi še pod koutri.Nedaj bože,da vas tud kakšen virus daje….Jest še kar slabotna……tole je s hodiča tole rajžo.
No če ne drugega,pajčevine pa že ne..heheheh

Žiujo sonce gorenjsko.
Hudiča pa zakaj moram vedno jaz teb pomagat ometat pajčevine pa to a ?
Hja , kar je je in kar bo bo..

odvisno veš , kako te je zdelala bolezen ta . Glede na to , da hodiš ( pod prisilo seveda ) po mojih stopinjah mojih šapic , se bojim , da bodo posledice kasneje. Kaj naj zato ti rečem , ko pa vse vem.
Naj ti malo pomaga , da mislim nate ampak res.
Drugače pa , ja kaj pa ti misliš , da spim kot medo ? kje pa …dolgo že je moja postava zajčja pokonci in danes niti ni tak mraz…

Malo časa sem si vzela , pa prebrala par postov in prišla do mnenja. Ker vem , da nekateri nekaj date na moje občutke glede soljudi , vsaj včasih je bilo tako :)) imamo med nami eno krasno toplo osebo . Steffko . Dobrodošla , malce z zamudo :)))

ps…taki so bili časi , ko sem nekako vam tupila kako fajn človek je Seba. Se spomnite ? Danes pa je čisto zdivjau :))) in še jaz sem mu mentor….
grem zmolit očenaš in si š šamponom umit gobček kot je rekla moja čebelica večkrat .

ojej..kako je zdivjau?
A ni šel na poročno potovanje?

:-)))

jaz pa že 2 dneva držim pesti, da ga na poročnem ne bi kaj polomil pa za kakšnimi drugimi lepimi nogicami gledal, ojej, ojej :-)))

zajček, hvala za prjazne besede 🙂

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

je taku zajček 🙂 matr.. ti maš skos prov :)))

Lep večer 🙂 vsem skupi 🙂

ja viš dragi moj zajček,sem cel vikend na izmene preležala,pa nisem nič bolje.Namesto,da bi se odpočila,mam glavo še večjo ku sod….
Pa zapacano stanovanje,da nau pomote….
baje je kuhanje simple….ampak tega da je treba še pomit in malo pobrisat za sebo še niso jemal….
ma posledice gor al dol,jest mam vsega dost,bom juter probala it delat.Najraj bi pa pobegnila nekam daleč…..tak sem sita vsega tuki…….)((((

perla.. tovje jezero sem danes gledal z vrha Begunjščice 🙂 .. skor da ti nisem zaupil dol čez :)))

aham…če bi vedla,bi te z daljnogledom mal požgečkala..hehehehe

:))))) če bi vedu bi si od prjatla sposodu daljnogled pa te poklical dol čez :))

hehehehe :)) pa drugič ne?…..

lepo sanjaj…….:)))

hehe , veš kaj je hecno , da mi vsa leta vedno potem tko rečeš pa še vem da misliš resno , pa še fant si :))))))))))))))))

Ja , je šel ja na poročno potovanje , samo a ga ne bereš kadar je tuki 🙂 vedno hujši je , od začetka pa je bil tko zapet :))))))))

hehe, veš zajček, če bi ti mene vidla kje, kjer se NE počutim dobro, bi tudi mislila, da ne znam do pet štet :-))))
ampak…ko pa potem ugotovim, da so tisti ljudje fajn, pa da se pr njih lepo varnega počutim, pa da me ne bo nobeden ugriznil, pa da me ne bo nobeden dal čez koleno, ,noooooooooooooooo, potem pa tudi jaz pokažem , da sem iz kosti, mesa in krvi :-)))
verjetn je tudi tale o katerem teče beseda, tak :_))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hehe točno tako je 🙂
Ampak res imaš prav 🙂 sej ne bo priznal , sam ga predobro poznam da bi me prepričal v nasprotno.
Drugače pa sem enaka kot ti , v družbi kjer imam pomisleke in se ne počutim dobro sem ponavadi kot uvela rastlina in ne znam reči ” bu “.
.

Niti v sanjah ne smeš it delat , a te prejšnja runda ni izučila ????? HEJ , ni govora. Je prenevarno in še dodatne viruse lahko tkole oslabljena pobereš. Saj bo bolje čim primejo zdravila in se ti povrne moč , s tem pa volja in veselje do dela. Kapiš ??

bi te zajček zdejle kar ćez kolen dau 🙂

jep..sej ne morem it,tud če bi hotla…sem čist prešvoh veš…)))
čez kolen,bi se pa kar mogla dat,sem brez moči,da bi se upirala….:)))

a smo ne si podobni…….?? kaj pa….vsi od krvi in mesa…..in tam kjer se človek počuti dobro,ma ima da nema…:))))

New Report

Close