HMMM…KAJ DELATE, KO…
Nesi smeti v kontejner,pomij posodo,pometi kuhno in dnevno sobo..pa na stopnišče ne pozab,dej perilo sušit,bejž po kruh v trgovino,ponovi s tamalim snov,saj se hvališ,da slovnico obvladaš,a bi se lotila belit kuhne(prevod:pobeli kuhno!),mami moram nest špežo,a greš z mano(prevod=kej sploh butasto gledaš,marš v avto,saj veš,da ima mama za zažagat 3 kubike drv)…….itd.
Pa saj to sem itak že pisal!
In na koncu:Kaj bi jaz brez tebe moj ****!? (moj prevod: bi pač fakala nekoga drugega v glavo!!!!)
;-))))
kemija dela svoje…pa cetudi nama ne pase nc delat..je prisotna vedno..in pol..kva cem razlagat…uzivava..pa magari u tisini..miru;))—pa saj ti ves kako to gre..iskre skacejo..pogledi sibajo..in kako pol ne bos..ce mas tapravga ob sebi pol je toto..nema pocivanja;))
saj vem…saj vem….sem je skužil……..tele male pupe bi naju samo dražile, da bi bla penasta…………..še na lotu bi prej zadela, kot pa da bi se ena malo naju usmilalila….
pismo, pa saj bi je samo na kofi pelal……no…če bi hotla še kaj več…ne rečem……..ampak sem se sprijaznil, da tale helyka zna zdaj vse tiste trike soldatske uporabljat……..saj veš…..spustzi maglu i odmagli……….jest pa spet sam….
helyka noooooooooo….d.aj no…mogoče bi bla pa tolk dobra, da bi še drugič hotla……kofi seveda…ki ne smem več pričakovat…hihihi
no, ja sej pravim…………. ti ne videš druzga kukr magle…….. to pa zato, ker ne vidiš dlje od tvojga noska……… pa spljoh ne vidiš kuga ti pišem……. al pa nočeš videt……. pa vidiš samu tistu kar ti paše…….
se obnašaš ku veliki voditelji…… imaš narod za norca, posledično pa tudi mene………. jaaaaaaaaaa
torej, kdaj boš skuhal kafetek? a imaš tudi uni creamerček, da boš smetanco nardu?