Hmmmm….
Ohh vem vem..ampak bo že!
veš kaj pravijo…najlažje je otroke narest…potem pa…..
Ampak muca se nč ne boji…čeprav sta majhna jima že zdej zaupam..in vem,da bomo en fleten team ohhhh pajkkkkkkkkkk!1 Mdona brrrrrpajkkkkkkkkkkkkkkkkkkk…….
Juj res je prlezu…vraga—-
čak sm mal…
Kako lepo je slisat, da zajček nikoli ne pozabi na svojega ježka ! Inb le kako ne bi ježek imel taksnega zajcka rad? Ja, levcek bo se res moral mocno potrudit, ce bo vztrajal v namenu, da “sesuje” mojega zajcka.. Problem vidim v tem, da bi mnogi radi “sesuli” zajčka, se vec pa je zajčkovih prijateljev, ki tega ne bodo dovolili prav nikomer.. Cebelica zdaj mirno spi…
Dobro jutro muca!Ker zvečer ni časa odgovorim bolj zgodaj.Nisem šef,še manj kelnar in še manj pizzopek.Če se peljem mimo,si tam včasih privoščim malico in drink.
Tisto z bremzanjem (v nadaljevanju)ne jemlji preveč dobesedno.Ne bremzaj močno,da se ti bremze ne zasmodijo :-))
Pa muca tud! Uh…ježek le glej da ste pofočkaš..hihi…
Ojoj kaj sem danes videla,ko sem se peljala s svojim miškotom proti Begunjam…No preko ceste je skočil en lep zajček..pa ga gledam in odskaklja v travo…hehehe no malo naprej..srečam se ježka..hehe kak lepo..nauta verjela na koga sem se spomnila..Le nasmeh….in jutro je postalo še lepše..ekola,pekola..obema lubijaaaaaaa najlepšejšega prlimam tja na ličkaaaaaaaa*************