Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hmmmmm…sanjam

hmmmmm…sanjam

ali bolje SANJALICA!

…sem, ki potuje skozi čas…hočem več..hočem vse….hočem najboljše……hočem tebe….hočem še več…hočem, da tisto kar je moje postane tvoje….
……obišči in vzemi mi dušo…….in pogovori se z njo…tisto, kar me duši,odstrani…vem, da to lahko storiš…..videla boš, da to lahko narediš, ker to kar živim sedaj, to je Laž……..odkrij v meni tisto kaj je lepega, prebudi v meni tisto kar sem Jaz…..podaj mi roko, prebudi me iz sna, verjamem v tebe, verjamem v naju…..
….boš videal, da znaš,…boš videal, da to kar živim, to je čista laž………

hmmm

leta letijo - iščem stevardeso.....

sam še tole mi je trebalo prebrat…(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Razi ti si kriv!!!:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

res sem že stara, ker vedno manj kapiram, za kaj gre .-))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ni treba velik,da se kapira..leta nimajo tukaj čisto nič…..žal…..

hm…rekla si, da si včeraj gledala en sentimentalen film..a je to , tukaj, kaj v tem stilu?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ne ne…film je bil včeraj na popu….dve mami eno veliko srce…bolezen…otroci..na koncu smrt….to je bilo to..!!

ojej..ojej….
da le zaslutim, da je kaj takega, nikoli ne gledam :-((((
nisem preveč sposobna gledat takih filmov :-(((

New Report

Close