Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hmmmmmm…

Hmmmmmm…

… kaj se to pravi? tale športna napoved tle spodaj pa res ne paše v našo kletko?

ejga, kje ste vsi?

alora, za dans sem nardila…. ma so me jebali. no, sej ni blo hudo….. ampak jst imam zmerej tako srečo, da mi dajo tista vprašanja o katerih se mi najmanj sanja……. in tako so hoteli od mene, da povem vse možno o vseh možnih sodiščih te vesoljne Slovenije….. in seveda posladek: državni tožilec, državni pravobranilec, ki sta mi najbolj smrdela……

alora, jutri pišem……. spet se priporočam za držanje pestk v sredo popudan….. ko bo spet hudooooo……

cmoka in hvala za spodbudo!

yours faithfully,
Hely

Veš,da te bomo dal v red!Še vsakega smo!
😉

kakšen red pa zdej?

dej me rajš v ret…… hihi…… upsssssss……. to je bla pa……..

saj sem jest napačno napisal,maš prav!
Pravilna je tvoja beseda!!!
;-)))))

haha……… glavno je, da imam danes vse prav!

(pa tudi, če nimam…… kaj zato?)

ej, spajko, kej čem pridet kej pod temo semle pogledat? ti bom kakšno pijano zapela…… pa malo bomo poseksali?

si za?

Jest sem vedno za!!!!!
Samo da gluposti tolčemo!
In se ga natolčemo!
Hik!
;-)))

sem s tabo;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

pismo, kako naj se ti zahvalim za vse te tvoje dobroželjne poste…… ?

alora, ti že nakupujem kruhek s semenkami…….. zrihtej kmalu tisto reč, da ne boš plesnivega jedla……. ;)))

Johanka..nehi…saj me poznas..taka sem..kva morem…in ja semenke bova pa papali..ampak ves kaj…ne vem..kdaj…nc ne kaze…da ste za kak zur;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

po moje smo vsi za…… en teku en drgači…….. samo rečt je treba kdaj in kje in udeležba obvezna!

pa bo!

Ok!
Sheraton hotel v Bostonu…čez dva meseca!
Ko mi bo uspelo priplavat do tja!
🙂

jaz bi sla rajs u Pariz

Tudi v Preddvoru ne bi bilo slabo!
?

New Report

Close