Hoče odprto vezo
Pred enim letom sem spoznala krasnega tipa, takega za katerega rečemo, da je za oženit. Po dveh, treh zmenkih mi je povedal, da ne verjame v monogamijo. Pa sem si mislila ok, ti kar flancaj svoje. Boš videl kako bova midva to lepo speljala.
Pred dnevi pa mi je povedal, da nisem edina v njegovem življenju. Skoraj me je kap. Tega po letu veze nisem pričakovala. Pravi, da ljubi mene, da si brez mene težko predstavlja življenje, da želi, da sem mati njegovih otrok, vendar ga zanimajo tudi druge in da je zaradi tega lahko meni boljši partner. Pravi, da ni potrebe, da najina veza zaradi tega trpi in ne vidi razloga zakaj bi kakorkoli drugače gledala na najino vezo. Tega ne razumem!!!
Sedaj pa razmišljam, se mu lahko odpovem. Saj je v čustveni vezi z mano, pri drugih gre le za telesno zadovoljitev, za malo svežega vetra, kot rad reče. V glavi imam pravi kalejdoskop, ki se noče umiriti. Ne vem kako naj to razumsko predelam, kaj šele po čustveni plati, po drugi strani se zavedam, da mi je vse odprte karte dal na mizo, ko sva se spoznala, ne vem kako bi živela brez njega. Zdaj mi je žal, da sem se spustila z njim v take globine.
RUŽICA383, 05.11.2024 ob 20:51
Pred enim letom sem spoznala krasnega tipa, takega za katerega rečemo, da je za oženit. Po dveh, treh zmenkih mi je povedal, da ne verjame v monogamijo. Pa sem si mislila ok, ti kar flancaj svoje. Boš videl kako bova midva to lepo speljala.
Pred dnevi pa mi je povedal, da nisem edina v njegovem življenju. Skoraj me je kap. Tega po letu veze nisem pričakovala. Pravi, da ljubi mene, da si brez mene težko predstavlja življenje, da želi, da sem mati njegovih otrok, vendar ga zanimajo tudi druge in da je zaradi tega lahko meni boljši partner. Pravi, da ni potrebe, da najina veza zaradi tega trpi in ne vidi razloga zakaj bi kakorkoli drugače gledala na najino vezo. Tega ne razumem!!!
Sedaj pa razmišljam, se mu lahko odpovem. Saj je v čustveni vezi z mano, pri drugih gre le za telesno zadovoljitev, za malo svežega vetra, kot rad reče. V glavi imam pravi kalejdoskop, ki se noče umiriti. Ne vem kako naj to razumsko predelam, kaj šele po čustveni plati, po drugi strani se zavedam, da mi je vse odprte karte dal na mizo, ko sva se spoznala, ne vem kako bi živela brez njega. Zdaj mi je žal, da sem se spustila z njim v take globine.
Če ti je takoj povedal in si se kljub temu strinjala, je krivda tvoja. Kaj je zate sprejemljivo, kaj pa ne, veš le ti. Jaz ti takšne dogovore odsvetujem.
Zberi se, ženska. Kako ti bo, ko bojo otroci, pa jih boš merkala, komaj da boš našla čas za frizerja, obenem pa razmišljala kje se on goni? Ne bo našel časa za iti gledat otrokovo predstavo ker ga bo ljubica rabila. To vse se ti obeta, če zmoreš, daj. Jaz, če bi zmogla v tem primeru, bi mu rekla da mi je žal, ampak da sem se zaljubila v drugega. Odprta veza, kaj češ.
Nimaš kaj za predelat, beži, kolikor te pete nesejo od njega, sploh zdaj, ko nisi še poročena in ko še ni otrok. Ne delaj to sebi in morebitnim otrokom. To je varalica, ki nič ne skriva, kar se meni zdi še najslabša varienta. Čisto tvoj in samo tvoj ne bo nikoli. Zaslužiš si boljše. Boš čez 30 let še tudi zadovoljna, ko bo po drugih skakal ali pa ko boš rodila in namesto da bi zate in za otroka poskrbel, bo poseksal pol vasi? Ne uniči si življenja.
poceni reklama, 05.11.2024 ob 21:39
Malo se ponavljaš, vsakih par let se ti to zgodi?
😀 😀
🤣
Glede na to, da te je skoraj kap, sklepam, da ti nisi za odprto vezo. Torej imaš odgovor na dlani. Ne uniči si življenja in še zraven morebitnim otrokom, če ostaneš z njim. Verjetno ti je jasno, da se ne bo spremenil, če se do zdaj ni.
Meni, da tip reče, da mu ne bom edina, se začnem smejat in mu odgovorim, da tudi ena izmed vseh ne bom in mu zaželim ob slovesu samo veliko sreče.
Sem pogledal v karte. Če ga hočeš spreobrnit, ga zaenkrat obdrži in pretrpi. Čez 3 leta odpri isto temo na monu ponovno in tretji odgovor ti bo takrat povedal, kako ga uspešno spreobrneš, potem bosta živela srečno monogamno življenje. To je vesolje zelo jasno pokazalo, borit se bo treba. Tudi kristalna krogla je to potrdila, sem prav 2x preveril, tako da to je 100 % nasvet.
zdaj je že, 05.11.2024 ob 21:47
Ja, zdaj je že z drugim takim odprtim. 2021 je bila s prvim, zdaj je z drugim, čisto slučajno je pa vse do besedice enako opisala kot leta 2021. Ful ma nesrečo ženska, 2027 bo pa že s tretjim. 😀
Ki na veliko pise kot zenska in je v resnici ona-on tisti moski. Kdo se gre, kopirat eno in isto stvar vec let, pac en stari monovec pod 100 nicki, zelo prozorno in bedno. A ja, avtor, tvoja partnerca ve za vse to od samega zacetka, raje povej po resnici, da te je dobila v lazi.