Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hoče odprto vezo

Hoče odprto vezo

Za mene je to kolega, jaz sexam samo z možrm. S tabo, bibčustveno, z drugo sexa? Se pravi, ti si prijateljica ona punca. Jaz imam kolegov več. Za sex je en. Njega obdrži, kot kolega. Zraven, si oa še koga najdi.

Avtorica, tvoj kurbir rabi že po 1 letu veze “malo svežega vetra”?! Malo pomisli, kaj bo šele čez 15, 20, ali 25 let, ko mu bo tvoja pička res že totalno dolgočasna…🤣🤣

Babe ste butaste kot noč!!! Še premalo vam dedci lažejo in vas ponižujejo.

Odgovor na objavo uporabnika
Meti248, 05.11.2024 ob 20:54

Beži!!!

Vredna si celega človeka. Sploh če si mlajša in še nimaš otrok od prej.

Iskreno. Nasral te je. Lagal. Zakaj ni to takoj povedal?

Ti pa res ne prebereš dobro oz. si tako neiteligentna, da ne moreš sprocesirat nekaj, kar ti ne paše, kot avtorica pisma. In sedaj naj od tako umsko podhranjene osebe sprejme nasvet?

Joj… reci mu, da ti samo on ni dovolj in bi rada spoznala boljsega, da pa sta lahko “skupaj” dokler ne najdes. Da bi rada probala kaj vec od tega kar ti da on

Simona76    25.11.2024 ob 12:36

Jaz ko sem rojevala mi je moral mož 6 h masirat rit. Predno sva šla rodit sva sexala. In rojevala sem 3 dni. Povej, da če je tak mačo, vda to zmore je res đak. Da ima po takem še energijo koga pisexat. Uau.

Bom kar vprašala. Glede na tvoje zapise tukaj, imaš kakšen primanjkljaj, si duševno zaostala? Mož tudi?

Če nista oba za odprto vezo, potem bo vsaj eden od vaju trpel. Če ti tega ne moreš, ti tega tudi ni treba. Odprta veza temelji na obojestranskem interesu do tega in popolnem zaupanju. Glede na to, da zate to ne pride v poštev, ti tega pač nisi sposobna, kar je popolnoma OK. Pogovorita se, povej mu, da zate to ne pride v poštev in če on ni sposoben monogamije s tabo, je vajina veza zaključena. Ne sili se v odprto vezo zaradi njega, ravno tako se pa tudi on verjetno ne bo silil v monogamno vezo zaradi tebe.

Če ti ne ustreza greš stran. Če ti ustreza sprejmeš tak način življenja in se z njim ne obremenjuješ.

Moškega seveda ne morete deliti z drugimi saj vamto ne dovoljujevaša moralna načela in psihično na kaj takega niste pripravljena. Vendar on pričakuje da boste pripravljena saj je že zdavnaj ugotovil da ga ljubite. Vprašati se morate zakaj je ta gospod bil samski? Morda ga presenetite in mu jasno poveste da to za vas ni sprejemljivo in da to pomeni konec zveze. Ker zakaj bi vi nekomu omogočali da živi kot mu paše, če pa vam tudi ne paše njegov predlog?

Po eni strani lahko rečem naj vsak dela kar mu paše, po drugi strani pa se mi zdijo te odprte veze precej izpirjene.

Pa mu še ti reč, da ne verjameš…. in da si jih včeraj se žgala z enim, ki ima večjega kor on…

New Report

Close