Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HOČEM-NOČEM

HOČEM-NOČEM

Moram pit un curc;)) in it u postlo..tko…alt hvala za nic,haha..ma kaj je..nc se ne pizdi,saj se zdaj nimam caja…..bgv…ti se naprej izzivaj z krofki..mishika..ti pa z uno karamelo al kva ze;))..bemti..jaz pa grem na randi z zajbljom..tazga randija pa se ne..jao..jao…se javljam po obrokih in ne mi zdaj kle spat..bemti…alt..drz jih pokonc;))…papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

PA pa Sonči … in dej se hit pozdrav … … :-****

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ne bom to rekel da uživaj, ampak vseeno pozdravi se in nas pridi kaj pogledat.

Oblubiš??

ne bom oblezala..ne bom in pika..se ne dam..samo celo noc nisem nc ninala..ker me je tamalcek zbujal in zato grem ninat zdaj..tko;))…da res zaradi nespanja ne oblezim;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pa kakšno limonado z medom, no. Pa čimprej okrevat – kdo nas bo pa zjutraj sicer budil… 😉 :)))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close