hoćem…počasi
tako kot vedno….želim začeti počasi….vseeno….m slačiš ali oblačiš…
jaz vem…..enostavno tisto ,,,,nagonsko Vem…razgaljen. sem pšred tabo….lažem,,,,želim ti lagati ,,,,,tebi…. v oči.želim ti lagati….moram drugam… da jaz poznam poti, ki so skrite….zate mopgoče odkrite.—-
Kakorkoli ..nocoj…..preden zaspiš….si v sanje prikliči moje ime!
in prisluhni mojim besedam:
***karkoli si boš oblekla…karkoli boš slekla….vedi…..enostavno začuti nocoj si slekla moje srce…, ki je bilo tako varno oblečeno in pripravljeno na dolgo zimo…..
slekla si to ranjeno srce in vzbudila v njem občutke, ki me vznemirjajo ,,,,,ki dajejo življenju dober…strašno čudovit okus hrepeneja,,,,,oks želja,,,,
pomisli….hrepenenje je kot pesem…..Skrivnostno se sprehodi po meni in se vrpašaj:
**** Odhajaš sama v te sanje…v to noč…..ali boš tokrat koga vzela s seboj? ***
Srce ni za dolgo zimo..v zimi in mrazu trepeta,zakrito..tesno..
..naj čudovito hrepeni,in se veseli..vsake poti..odprto,iskrivo,ja srečno, sprejema in daje..najlepše..sebi in drugim..nasmeh,pozdrav,lepo misel..vse to prihaja iz odprtosti srca..črke na ekranu,te počasne..spontane..:)
..srce je struna,ki sprejme in daje najlepše zvoke..življenja..večera..sanj.
..hrepenenje je..pesem..srca..zvok klavirja,tipka za tipko..za miren večer..in noč..zato pa,četudi sama-nikoli sama..ne,ne..srce,misli..in obratno..nikoli sama..ne odidem v sanje..zaprem oči,in se zdi,kot da me ni..
..a sem..in potujem,čisto potiho,neslišno..pustim noči, da mi zariše nasmeh..pusim roki da napiše misel,v pozdrav,in voščim nočko,lepo sanjavo nočko, v najlepših barvah..in občutjih.:) Sladke sanje!