Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hočem sex..

hočem sex..

….zgodbico…

saj veste nov mesec in nova doživetja…..heheh

lepo jutro

leta letijo - iščem stevardeso.....

Srček, si me kaj varal ?..pogrešam te , jaz bi s teboj….

Jebo sam Slašu na salašu!
Bo dost dobra?
😉
Dobro jutro kolega!A jih kaj namočiva danes?

heheheh…bi namočila midva…sam kaj če pa imava za tile pupe PRETRDE…

hihihiih

sprevržko, kaj če bi midva kakšno iz srednje šole mal požicala….ji sam mal pihneš na uho, pa je že poplava..hahah

a še garaš?

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ej frend….jaz rajše garam pri mal starejših….dalj cajta traja!
;-)))

…. dež pa je še vedno rahlo rosil. Vedela je, da je predaleč od doma, da bi bila doma pred nevihto, vedela pa je tudi, da je kilometer naprej senik, v katerem mora biti seno še od lanskega leta. Razmišljala je, kaj storiti, pa so ji odločitev kaj hitro prinesle velike debele dežne kaplje, ki so se kar naenkrat začele odbijati od njenega razgretega telesa. Pospešila je korak čez gmajno, se pomikala pod drevesi naprej in nato vsa zasopla in premočena odprla vrata senika … in vstopila. Zajela je sapo, zaprla za seboj vrata, premik za hrbtom pa jo je presunil, da se je sunkovito in preplašeno obrnila, ker je začutila, da v seniku ni več sama. V kotu senika je prav tako ves premočen stal …zanjo še vedno neznanec, ker mu še vedno ni videla obraza v temini nevihtnega dne in zamračenem seniku. Vzkliknila je in se za korak odmaknila ter s šibkim glasom vprašala neznanca, kdo je. Tedaj je dvignil glavo, ki si jo je otiral z obema dlanema od mokrote dežja. Olajšano je zavzdihnila, saj je bil le … sosed Jernej, ki se je očitno vračal z grabna, kjer je spravljal seno, pa ga je nevihta presenetila. Glasno se je zasmejala, v smehu pa je bilo čutiti močno olajšanje, saj se je strah pred neznancem nekako razblinil. Počepnila je v kot senika in tudi sama začela “sušiti” lase z rokami. Dvignila je glavo in uzrla presenečen in čuden pogled soseda, ki je buljil vanjo… ne vanjo… v njene prsi. Ta hip se je spomnila, da je odšla od doma brez nedrčka in da se ji na mokri mikici jasno odražajo razgaljene prsi, bradavičke pa so bohotno silile naprej. Pospešeno dihanje soseda Jerneja ji je pognalo kri v glavo, postalo ji je vroče in z rokami je skušala nekako zakriti svojo prikrito goloto …….

No, razo moj dragi, naprej pa sam ………..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

In potem draga Mariči…sem se zbudil pred TV,kjer je se je na XXL-u že veselo kmetovalo!
Cmoka frendica!
🙂

New Report

Close