Najdi forum

Splash Forum Politični čvek HOČEMO JUGOSLAVIJO!

HOČEMO JUGOSLAVIJO!

NAJ SAMO POVEM, DA JE NEKDO ODPRL TEMO POD MOJIM VZDEVKOM.

Jaz nisem odprl te teme!

Ampak od vsega pa se mi je najbolj všeč, da je TROL, ki je odprl to temo in mene hotel kot BEBCA prikazati, sam izpadel BEBEC! 😀

Dobil je dobro po betici in zdaj se svinja desničarska cerkvena meče ob tla. 😀

Saj se je večina ljudi strinjal z njegovim uvodom, ki naj bi bil moje pisanje in je HINAVEC pričakoval, da bojo komentaorji razstrgali mene in uvod, ki mi ga je podtaknil.

No večina mu je zdaj povedala kako je bila JUGOSLAVIJA odlična.

No DEBIL, ti imaš pa zdaj še en dokaz kakšen DEBIL ZAOSTALI si.

Odgovor na objavo uporabnika
Le kdo si jo želi, 10.04.2023 ob 10:01

Normalno, vedno več priseljencev iz juga v Sloveniji, želijo nazaj Jugoslavijo. Zakaj pa so potem sploh prisli v Slovenijo, ce pa je bilo boljse v Jugoslaviji? K nam hodijo, ker je tu kao boljse kot na jugu, a hocejo nazaj jug. In ko sem slisala izjavo priseljenega juznjaka, vi Slovenci ste krivi za razpad Jugoslavije, ni cudno da si zelijo, da bi bila spet Jugoslavija, Nikoli niso in ne bodo preboleli, da smo se odlocili za neodvisno drzavo.

Za: Le kdo si jo želi

Neodvisno? Ne se hecat no.

Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 10.04.2023 ob 09:44

Bili smo vsi ekstremno bogati. Imeli smo vsega v izobilju! Bili smo gospodarska in vojaška velesila! Ves svet nam je zavidal in se je k nam selil! Kaj pa smo sedaj? NULA! NIČ! DREK!

Ljudje, ki so prekomerno nostalgični, kje je nekoč bilo vse boljše, pomeni, da niso (iz)živeli svojih potencialov in da se težko spoprijemajo s staranjem. Vsako življenjsko obdobje ima svoje pluse in minuse.

Da, tako popolna je bila, pa same nesposobneže proizvedla. Zanimivo. Vsi ki nimamo nobene želje nazaj tja živimo lepo, miljonkrat bolje kot smo in kot so naši starši. Vsi ki ste imeli tako hudo sposobne komunistične starše in vam je bilo menda čudovito pa javkate že 30 let da vam je slabše. Vaši starši so pokradli vse sposobnim. Sposobni potomci tem okradenim smo po 70ih letih spet na boljšem kot so bili vaši predniki. In vam ni jasno. Kaj se zgodilo. Kako že druga generacija teh ki so kradli in živeli na tuj račun ni zmožna tega obdržat, kaj šele nadgradit. No ljudem z možgani je čisto jasno 🙂

Juga je bila navadna kloaka! REVSCINA na vsakem koraku. Nerazvitost,korupcija,itd,itd.

Ce smo karkoli ,malo vec, zeleli imeti smo morali v Italijo in Avstrijp!!

Kokoši🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚, 10.04.2023 ob 14:15

NAJ SAMO POVEM, DA JE NEKDO ODPRL TEMO POD MOJIM VZDEVKOM.

Jaz nisem odprl te teme!

Ampak od vsega pa se mi je najbolj všeč, da je TROL, ki je odprl to temo in mene hotel kot BEBCA prikazati, sam izpadel BEBEC! 😀

Dobil je dobro po betici in zdaj se svinja desničarska cerkvena meče ob tla. 😀

Saj se je večina ljudi strinjal z njegovim uvodom, ki naj bi bil moje pisanje in je HINAVEC pričakoval, da bojo komentaorji razstrgali mene in uvod, ki mi ga je podtaknil.

No večina mu je zdaj povedala kako je bila JUGOSLAVIJA odlična.

No DEBIL, ti imaš pa zdaj še en dokaz kakšen DEBIL ZAOSTALI si.

Tega zgoraj NISEM jaz napisal!!!!! Trol jedni!

matias, 10.04.2023 ob 15:11

Ljudje, ki so prekomerno nostalgični, kje je nekoč bilo vse boljše, pomeni, da niso (iz)živeli svojih potencialov in da se težko spoprijemajo s staranjem. Vsako življenjsko obdobje ima svoje pluse in minuse.

Lepo si TROLU povedal.

Raje se nad svojo neurejeno familijo zamisli kot pa da blodiš o neki jugi, aja pa fotra in strica v rit nažgi kot sta ona  dva tebe…omejenec.

Hihihi, 10.04.2023 ob 11:24

Slovenija je leta 1991 mislila, da se bo rešila balkancev, danes jih ima vsaj 10 krat več, kot leta 1991 😃 dobro so vas žejne peljali čez vodo razni Janše, Bavčarji in ostali 😂 pri tem so v 30 ih letih uničili ali razprodali vsa slovenska podjetja, Hrvatom so podarili Piranski zaliv, država pa ni sposobna niti vojaškega varovanja svojega zračnega prostora, da imajo nadzor nad Slovenijo Italijani in Madžari in to je samostojnost 😂

Leta 1991 so nas rešili Drnovšek, Kučan..njihova zasluga in ne Janša pa Bavčar..vse je dokazano s posnetki iz parlamenta v Beogradu.

Kokoši je peder.

Jugoslavija? Hvala Bogu NIKOLI VEČ!!!!

Kokoši je levičar?

Izvolite. kr združite spet Hrvate, Šiptarje, muslije, Makedonce in Srbe. Po vsem klanju. da vas vidim čarovnike.

Tako je! Hočemo YU nazaj. Orka dijo to so bile žurke v študentu, pa fukarija, da jo nigde nema. Po kleteh, katrca, pivica, pa malo zvijanja papirčka. Yuga nazaj!

Kokoši🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚, 10.04.2023 ob 15:34

Lepo si TROLU povedal.

Kokoš, čeprav je trol, ti bere misli, je tvoj identični dvojček, nihče vaju ne loči, razen če ne poveš, da to nisi ti. Zakaj mu zameriš, če piše namesto tebe? 🙂

Pa kljub temu vsemu, nisi uspel niti ene normalne šole skupaj spraviti?

Peter Pan182, 10.04.2023 ob 23:35

Pa kljub temu vsemu, nisi uspel niti ene normalne šole skupaj spraviti?

Vidiš ko si zadnjič zanikalo, da te zamenjujem z drugo osebo. Zdajle pa si se že drugič vtaknilo vame z bedarijami, ki si mi jih pod ogromno vzdeki napisalo. Ti debilno in zaostalo.

Anonimno 6264, 10.04.2023 ob 16:12

Leta 1991 so nas rešili Drnovšek, Kučan..njihova zasluga in ne Janša pa Bavčar..vse je dokazano s posnetki iz parlamenta v Beogradu.

Daj butl, kake pa klatis! Kakšen Kučan in Drnovšek neki! Kučan je celo dal razoroziti Teroterialno obrambo,  slovensko obrambo!!! Kučan je takrat zagovarjal in se danes zagovarja, da je proti osamosvojitvi in odcepitvi Slovenije od juge!

Kdaj meso, 11.04.2023 ob 01:10

Daj butl, kake pa klatis! Kakšen Kučan in Drnovšek neki! Kučan je celo dal razoroziti Teroterialno obrambo,  slovensko obrambo!!! Kučan je takrat zagovarjal in se danes zagovarja, da je proti osamosvojitvi in odcepitvi Slovenije od juge!

Ravno Kucan je bil tist, ki je dogovoril miren izstop iz Juge. Janezovi seveda obračajo, ampak posnetki in dokumenti ne lažejo. Raja pa kot raja, vedno ste bili zabiti in vedno boste.

Butl, tole si preberi, vse izjave akterjev na enem mestu !

https://www.rtvslo.si/slovenija/preberite-izjave-kaj-so-politiki-leta-1990-rekli-o-odcepitvi-slovenije/261128

Milan Kučan, 31. 1. 1990
O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti. Toda taka Jugoslavija za nikogar ni dobra.

Janez Janša, 24. 2. 1990
Pravo razmerje sil se bo v novem parlamentu tako ali tako ustvarilo ob sprejemanju nove slovenske ustave in nekaterih ključnih odločitev v zvezi s položajem Slovenije v Jugoslaviji, pri katerih ne bo zadoščala samo strankarska pripadnost, temveč tudi osebni pogum. Prihajajo resni časi in dobro bi bilo, če bi se o njih kljub volilni propagandi resno pogovarjali.

več v linku !

Anonimus632, 11.04.2023 ob 06:07

Butl, tole si preberi, vse izjave akterjev na enem mestu !

https://www.rtvslo.si/slovenija/preberite-izjave-kaj-so-politiki-leta-1990-rekli-o-odcepitvi-slovenije/261128

Milan Kučan, 31. 1. 1990
O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti. Toda taka Jugoslavija za nikogar ni dobra.

Janez Janša, 24. 2. 1990
Pravo razmerje sil se bo v novem parlamentu tako ali tako ustvarilo ob sprejemanju nove slovenske ustave in nekaterih ključnih odločitev v zvezi s položajem Slovenije v Jugoslaviji, pri katerih ne bo zadoščala samo strankarska pripadnost, temveč tudi osebni pogum. Prihajajo resni časi in dobro bi bilo, če bi se o njih kljub volilni propagandi resno pogovarjali.

več v linku !

Tako preprosto da je bilo? En stavek in konec? Ti pa veliko veš.🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Jes vala!

Piši v ednini! Jaz je npr. niti slučajno nočem.

nmtzmn, 11.04.2023 ob 06:53

Piši v ednini! Jaz je npr. niti slučajno nočem.

Nobeden noče jugo bede,!!! Samo idiot kokoši.

Tudi Kumrovški Janezek je malo rdeči, malo črni. Odvisno od trenutne koristi. Zares “poštenjak”, ki ga časti lepo število “ovac”!

New Report

Close