Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hočeš postati menih?

Hočeš postati menih?

Bliža se konec šolskega leta. Gotovo premišljuješ, da bi stopil na pravo pot, ki vodi k nam v Stično.

Pridruži se nam!

http://www.sticna.eu/skupnost-2/hoces-postati-menih/

“Brat”
Zanimivo je to, da ste ta post oddali že pred šestimi urami in nihče še ni nič napisal.
Kaj naj napišem,
smo v nevidni povezavi, kjerkoli sem, sem kakor med vami.
Tudi na tem forumu sem kakor med vami.
Bomo videli, kako bomo nadaljevali.

drug drugega programiramo

Žalostno, da je treba promovirati služenje bogu.

Ti mogoče iz samostana to pišeš? Če ne, je očitno treba, ker bog si še nikoli sam nič ni spromoviral.

Ti mogoče iz samostana to pišeš? Če ne, je očitno treba, ker bog si še nikoli sam nič ni spromoviral.
[/quote]

Lahko promoviraš srečo, žalost…vse to so občutki, ki jih človek doživlja pri sebi. Tudi pot, iskanje boga je v domeni posameznika, ne pa reklame po tv.

Bratje rabijo sveže meso, da niso preveč osamljeni ponoči.

Ste vi Princ ali ste Princesa?

Starejši pa ne pridejo v poštev?

Mene tudi zanima koliko je ta princesa stara?

Božanstvo nam preda zapis melodije. Kako se bomo izurili v tem, da bo zvenela, nam je prepuščeno na izbiro. Glasbeni inštrumenti so nam posredovani z namenom. In ta zagotovo ni, da bi zgolj poslušali druge igrati nanje.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Večerna molitev je zaključena. Odgovarjam. Dobrodošli tudi starejši. Tja do 40 leta. Pri nas boste preskrbljeni in dobro se boste počutili.

Brat

Časje za spremembo poslovnega načrta.

Dajte se malo zresniti.
Andromeda Princess dobiva vse moje podatke.[attachment=0]and_02[1].jpg[/attachment]

New Report

Close