Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hodi katera v Sokol na aerobiko?

hodi katera v Sokol na aerobiko?

Pozdravljene!

Razmišljam o vpisu v omenjen center v Kamniku… Hodi katera? Ali hodite morda v kateri drug center iz te skupine (na Vič npr.)? Cena se mi zdi kar ugodna, ampak kakšni so vaditelji? Par let nazaj sem hodila v Moj fit, zdaj mi je pa predaleč…

Pa še- kakšna je kaj moda pri oblačilih za aerobiko? Da se ne bom bedno počutila…

Hvala, Toncka

Ja jest bi šla s tabo,prid na kavo da se zmenva kako in kdaj
A prideš,lp Mojca

Sem glih hotla napisat SMS, da nama vreme nagaja… Ampak tud če prekle padajo…

Toncka

Hodim v Kamnik in sem zelo zadovoljna.

Hodim za Bežigrad in je OK.

lp

KOLIKO PA PRIDE V KAMNIKU ZA EN MESEC? KOLIKO ČASA PA POL TELOVADITE?
LEP POZDRAV!

Mislim da okoli 45€. Obiske imaš neomejene, skratka hodiš lahko na vse vadbe. V ceni ima vključeno tudi savno. Jaz rajši hodim na organizirane vadbe, ki trajajo 1 uro (tnz, step, pilates…) 3x na teden pa imaš v ceno všteto tudi varstvo otrok.

Cena je (starih) 10.700 na mesec, vendar moraš plačat še vpisnino (3.600 sit), ki ti velja eno leto. Ampak imaš plačano tudi nezgodno zavarovanje. Ja, hodiš pa lahko na aerobiko, fitness in v savno. Skratka, ugodno. Mislim, da me bodo aprila videvali…

Toncka

Zdravo,

ja tudi jaz hodim in sem zadovoljna. Na zacetku me je kar malo minilo na fitesu, ker sem naletela na nekega fanta, ki ni znal nic o vadbi povedat. No ampak sreca se mi je nasmehnila ze naslednji dan, ko je bila tam instuktorica. Krasna punca, ki ve obvlada svoj posel. Vodena vadba pa je tudi ok.

l.p.
Avgustus

P.S. Lahko mi pises na mail, pa se kaj v zivo pogovorimo.

New Report

Close