Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hodi od kje si prišla

Hodi od kje si prišla

Ali bi šle živeti k partnerju, ko ti je že zdaj rekel,  da če bom kakšenkrat slabe volje (  povedala svoje mnenje)  ali se tu pa tam skregala , da mi bo rekel,  da naj grem od kod sem prišla.  To pomeni,  da jaz naj bom tiho, moram biti  skoz dobre volje,  se smejčkati, in nikoli ne smem imeti svojega mnenja, in povedati kar me moti.  A bi šla katera živeti k takemu moškemu?

Bistra pa ravno nisi, a ne.

Uf strup iz ilegale prišel. Misliš da si si teren dovolj pripravila?

To so njene besede: bistra pa nisi, bajsa, tableti, Polje

Bogato izrazoslovje ima ja

Odgovor na objavo uporabnika
Bernarda542, 26.10.2024 ob 17:44

Ali bi šle živeti k partnerju, ko ti je že zdaj rekel,  da če bom kakšenkrat slabe volje (  povedala svoje mnenje)  ali se tu pa tam skregala , da mi bo rekel,  da naj grem od kod sem prišla.  To pomeni,  da jaz naj bom tiho, moram biti  skoz dobre volje,  se smejčkati, in nikoli ne smem imeti svojega mnenja, in povedati kar me moti.  A bi šla katera živeti k takemu moškemu?

Sem mogla povedati, pa skoz je bil tako krasen, in misliš vau sem našla ta pravega, dlje ko človeka spoznavaš se pravi karakter pokaže, bolje prej ,kot pa ko se že preseliš k njemu. Pol pa ti tako izjavi, da me je čisto odbil, in si mislim ,hvala lepa, adijo, k tebi me sigurno ne bo.

Bernarda334, 26.10.2024 ob 18:22

Sem mogla povedati, pa skoz je bil tako krasen, in misliš vau sem našla ta pravega, dlje ko človeka spoznavaš se pravi karakter pokaže, bolje prej ,kot pa ko se že preseliš k njemu. Pol pa ti tako izjavi, da me je čisto odbil, in si mislim ,hvala lepa, adijo, k tebi me sigurno ne bo.

Sicer obstaja drobna možnost, da ti je hotel iskreno povedati, kakšni izrazi mu znajo pobegniti v slabih trenutkih in v tem primeru je bil zelo fer do tebe. Vsekakor pa bi mu morala v istem trenutku povedati, da boš tako izjavo tudi resno vzela in boš zares šla. Morda bi razmislil in stvari popravil. Če ne, pač res nima smisla.

Mnogo je moških, ki jih je prav groza žensk, kadar so slabe volje, kaj šele, ko tečejo solze. Zato bi najraje vsi imeli ob sebi večno nasmejano dobrovoljko. Saj nekako je logično. Skupaj greš zato, da se imaš fajn, ne pa zato, da paseš sitnobo,

Je pa druga skrajnost žal tudi – da se ženske nehamo smejati tisti trenutek, ko se vselimo v skupen dom, potem pa postanemo dolgočasne, sitne, zajedljive in nenehno nezadovoljne. Saj take si res nobeden ne želi. Tudi ženske si ne želimo ob sebi nergača.

Morda mu ne gredo besede najbolje iz jezika, pa ti je hotel le povedati, da se izogibaj tečnarjenju, če se le da. Ali pa si mu morda že sedaj dala povod za sklepanje, da boš verjetno ves čas strogo resna? Razmisli. Ni vse v tvojih gospodinjskih sposobnostih, vestnosti in resnosti. V dom je treba prinesti tudi dobro voljo, smeh in vedrino.

Sploh pa ni vseeno, v kakšnem kontekstu je bilo to izrečeno. Morda si le preobčutljivo zapela na točno ta stavek. Če praviš, da je sicer fajn dečko, je vredno premisliti.

Ni šans. Še dobro, da si si vzela dovolj časa, da si ga spoznala.

Karkolu je v ozadju, partner te ne spostuje ali si pa sama po sebi konfliktna oseba, sama ze ves.

nikakor ne, s takim tudi zmenkovala ne bi, kaj šele šla v vezo in skupaj živet. ga ni človeka, ki bi bil skoz nasmejan. In alergična sem na tiste, ki iščejo v drugem humor. zakaj? ker ravno taki od tebe pričakujejo to-da si skoz nasmejana, dobre volje in filaš njihovo zdolgočaseno luknjo brez dna! če ne si tečna! In ravno taki ti niso sposobni stat ob strani, ko ti je hudo, ko je treba obrisat kakšno solzico.

Temu se reče psihični teror. Nasilje. Spakirati in iti. Verjetno že druga čaka pred vrati, da se naseli.

Hvala bogu, da si se ga rešila. Preveč pameten pa tip ravno ni. Taki ponavadi dajejo podobne izjave šele takrat, ko imajo žrtev trdno v krempljih. Malo prehitro je odkril svoje karte. Drugič bo najbrž bolj previden. Čestitke za pobeg!

Zartrose, 26.10.2024 ob 19:11

nikakor ne, s takim tudi zmenkovala ne bi, kaj šele šla v vezo in skupaj živet. ga ni človeka, ki bi bil skoz nasmejan. In alergična sem na tiste, ki iščejo v drugem humor. zakaj? ker ravno taki od tebe pričakujejo to-da si skoz nasmejana, dobre volje in filaš njihovo zdolgočaseno luknjo brez dna! če ne si tečna! In ravno taki ti niso sposobni stat ob strani, ko ti je hudo, ko je treba obrisat kakšno solzico.

Zartrose tole si dobro povedala. Se strinjam popolnoma. Takšni znajo bit dami depresivni, in od drugih pri skujejo, da jim bodo dvigovali razpoloženje.  S partnerjem v dobrem in slabem, tudi ko hoče in je žalosten, slabe volje… To je življenje… Tisti, ki tega ni sposoben prenesti in biti partnerju v oporo reševati konflikte, ki so pri vseh, čisto vseh, od tistega stran, samo stran

Reče se:”Pojdi, od koder si prišla.”

New Report

Close