Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hofer

hofer

Saj vem, da je bilo o Hoferju že ogromno povedanega. A vseeno vas prosim, če mi naštejete, kaj tam kupujete. Hofer so pred kratkim odprli v naši bližini in bi si rada naredila spisek preverjenih izdelkov, da jih preizkusim.

Vse kar je sladkega gre z mano. Za ostalo pa ti bodo druge svetovale.

mleko, prašek, pakirane salame, wc papir, za tuširat, moko za kruhomat, kruh je fuul poceni, corn fleks za tamale, marmelado iz brusnic.-mnjami.,čokolada je fuul dobra, z zelenjavo sem zadovoljna, pa ribe zelenjavne,…..

Čokolade so zakon, sadje in zelenjava, olive (polnjene), Nougat bits, jagodni musliji z belo čokolado, sladoledi, bio jogurti, mešanice za kruh, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} juice, Direktsafte (sveže stisnjen sok), papirnati robci pa vrsta akcijskih izdelkov se je do sedaj izkazala kor super.

Res je. Vse, kar je sladko, sem že poskusila in do sedaj je bilo vse dobro: čokolada, piškoti, napolitanke, medenjaki…

Topljen sirček s smetano, jogurti (male sadne, litrski kavni in vanilin), rdečo peso vloženo, kumarice, koruzo, riž, moka, kečap, salama, kefir, …

Ostale stvari: čistila, dnevne vložki, toaletni papir, robčki, …

Pleničke za malega, toaletni papir, kavni jogurt, čokolade, prašek.

Vse razen mleka in margarine! Predvsem sem prijetno presenečena nad nogavicami, praškom in kruhom.

Mleko kupujemo nehomogenizirano, ki ga v Hoferju nimajo. Nimajo tudi Rame ali primernega “nadomestka”.

Mesečna zaloga hrane (fasunga), ki jo navadno kupimo nas pride v H. približno 60,00 €, v M. pa 100,00 €.

V M. zaidem samo še po tisto, kar nimajo v H. ali če mi zmanjka in res nujno potrebujem.

kolk vas pa je da pojeste samo za 100€

mi smo 3 bolj slabi jedci pa ne pridemo pod 300€
pa še zelenjava posebi

JAz v Hoferju še nisem kupoval.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

pa tudi z mlekom sem zadovoljna, tako z navadnim kot s trajnim.

Meni so zakon sladoledi, pa sokovi, sploh 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jabolčni direktno stisnjen, pa corn fleksi, sadje, zelenjava, siri in skute (še posebej lahke variante)

Jaz kupujem že pripravljeno moko za kruh. Se mi ne zdi drago, pa še kruh je odličen.
Na vsake kvatre kupim še kaj sicer nepotrebnega iz akcije, pa včerajšnji kruh (pol cenejši) če delam kruhove cmoke, velikokrat sadje, zelenjavo, pa seveda sladkarije.
Velikokrat imajo v akciji papir, barvice, no – stvari za ustvarjanje. To imajo poceni in razmeroma kakovostno.

Potem ste pač zapravljive sorte.

plenice. čokolada. praški (in geli za pranje). jogurti. moka za kruhomat. sardine (edine brez kože in kosti!). sladoledi. wc papir in kuhinjske brisače. vložki. pa še in še.

Smo trije, ampak se med tednom večinoma prehranjujemo zunaj, ker ne mroemo čakati na prvi topli obrok šele po 17. uri, ko se priklatimo domov. Večerje imamo lahke.

New Report

Close