Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer

Hofer

ni šans, da se bo kaj spremenilo
vem iz mojih izkušenj
sem enkrat stranko sprovociral, da je klicala v Avstrijo, zakaj tako šparajo na zaposlenih, pa ni bilo nobenega efekta

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

srčika,
a vse, ki se ne strinjajo s takim načinom obnašanja je treba zmerjati s trapami? Tvoj nick ne pristoji slogu tvojega pisanja.

vedenje hoferja se mi zdi za časom, bili so časi, ko so ljudje poceni grabili robo, danes pa imajo osveščeni ljudje odnos do denarja, do hrane, med kupom artiklov preudarno izbereš ustreznega zase in valjda ga ne boš lovil po zraku kot žogo na igrišču…
v hoferju zato kupujem le artikle v večji embalaži, sicer pa me nakupi pri njih ravno zaradi blagajne odvračajo,
sem pa bila ravno včeraj presenečena nad intersparom, starejša prodajalka mi je pomagala sortirati izdelke v vrečke ali vrečke odpirala, bila je ultra prijazna in sem se ji fulll zahvalila in odšla z dobrim občutkom in se mi zdi, da me v hofer ne bo več kaj dosti…

tvoja reakcija je bila verjetno primerna trgovkini, v našem hoferju vendarle ni tako hudo

Punce, a je že katera gledala predstavo Petžensk.com? No v tej predstavi ena govori ravno o tem, kako poteka ta “boj” med blagajniarko in kupko, v katerem VEDNO zmaga blagajničarka, saj nobena od nas ne utegne tako hitro zlagati teh stvari v vrečko.
Jaz sem se v ta del predstave tako vživela, da se še zdaj na blagajni vedno spomnim na to.

Mitka, točno tako!

To sem ravno danes doživela v Mercatorju. Tja sem šla kupiti samo šunko, imela sem samo en artikel, grem do TIK TAK blagajne, pred mano pa ena dolga vrsta ljudi s polnimi vozički! Kako me je razkurilo! Povsod gužva, vsi s polnimi vozički, jaz pa sem tam stala s tisto šunko. Na koncu pa me je še en mladenič prehitel, se je kar uštulil pred mano. Sem ga kar za budno potegnila in ga vprašala, kje je pozabil oliko. Ga je bilo tako sram, da je šel na drugo blagajno.

Mercator postaja vedno bolj poden!

Prav si naredila. Jaz bi naredila isto oz. bi jo pred tem opomnila.

Pa ne nakladajte z nekimi normami 40 komadov na minuto. In če je blagajna prazna? Mora na ulico klicat ljudi v trgovino? Tisti dan ni nič plačana?
Gre kej prej domov če tako hitro kasira???
Bull ****.
Prav nič ni od blagajničarke odvisen promet v trgovini oz. ga bo s takim obnašanjem še manj.

Vsak € je prislužen in če nekateri ne cenite denarja in vam je vseeno kako vam artikle nameče v voziček, ne vem zakaj potem izbirate lepšo solato in manj obtolčena jabolka?!

Prav si naredila, jaz bi še v knjigo pritožb napisala in se obrnila na odgovorno osebo.

JetFlash napisal:

> Gre kej prej domov če tako hitro kasira???

jaz grem prej domov, če hitro kasira! če vsak kupec počasi zlaga stvari v vrečke, pa počasi vleče kartico za plačati… se na koncu čaka tudi po 5-10 minut v vrsti. v hoferju sem zmeraj odpravila blagajno v par minutah.

To je njihov sistem dela. Sem enkrat eni blagajničarki rekla, da je ful hitra, pa mi je odgovorila, da jih tako naučijo na šolanju v Avstriji. Meni je hitrost vseeno bolj všeč kot pa sanjanje blagajničark v Leclercu, Mercatorju ali kje drugje, kjer vedno dolgo čakaš, da ti pokasirajo.
Sem še bolj pozorna na te stvari, ker sem včasih delala v trgovini in vem kako lahko delo poteka. Blagajničark, cepljenih proti brzini pa res ne prenesem, prav tako ne ljudi, ki si vzamejo veliko časa da pospravijo s pulta.

Ana ana, kopiram iz sskj:

tràp trápa m (ȁ á) pog., slabš. neumen, nespameten človek: ne bodi trap; jaz, trap, sem mu verjel in posodil denar / zaljubljen trap / kot psovka molči, trap ● nar. dolenjsko namesto, da bi delal, pa trape lovi okrog se potepa, pohajkuje ♪
trápa -e ž (á) pog., slabš. neumen, nespameten človek, zlasti ženska: njena prijateljica je trapa / naivna, zaljubljena trapa / kot psovka trapa, kaj pa govoriš ♪

SKLEP:
Če zagovarjate, da je treba prenašati neumnosti drugih in če druge še okregate, če jih ne, ter če hkrati še propagirate idejo, da jih moramo prenašati tudi drugi, potem niste prav nič drugega kot navadne trape.

no, jaz sem pa čist zadovoljna, da je tako. se vsaj znajo obrnit na blagajni, ne pa da čakaš na penzijo tko kot v sparu al pa mercatorju… Penzionisti, pač ne hodte v Hoferja, če ste cepljeni proti hitrosti.

Ma meni se je to zgodilo v Mercatorju, da so stvari kar letele (npr. varinika na kruh itd). Sedaj naredim tako, da najprej spravim stvari vsaj v voziček (drobne v vrečko) in šele nato plačam. Mislim, da mora vse imeti eno mejo ne moreš kar nekaj štepat, da leta naokrog. Bi pa predlagala, da hitreje odpravijo stranko, da ti pomaga zložiti v vrečko, tako namreč že dolgo časa počnejo v Italiji itd. Mene kot kupca prav nič ne zanima, zakaj hiti.

lp mamiR

hahaha, vidim, da nikoli niste veliko hodile po trgovinah v tujini.

praksa je takšna, na trak zložiš stvari in ponavadi je trak res dolg, premakneš vožiček na skrajšan pult in ko blagajničarka vleče kode ti zlagaš svoje stvari nazaj v voziček, plačaš in potem lepo počasi zložiš stvari v vrečke ali škatlje, pospraviš vožiček in se odpelješ domov.

če bi vsi tako počeli in ne zlagali v vrečke na blagajni, ne bi bilo nikjer čakalnih vrst.

ja in le zakaj imajo trgovine montirane zlagalne police, ali ste se kdaj vprašale, to so tiste za blagajnam, kjer so včasih škatle, ja treba se bo naučiti na nov sistem nakupovanja.

New Report

Close