Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer električni skiro – POZOR ne kupujte

Hofer električni skiro – POZOR ne kupujte

V Hoferju smo naročili skiro in je prenehal delovati že po nekaj urah uporabe!! Da ne rečem kako nestabilno je vse skupaj, mi je sedaj jasno zakaj jih ne pokažejo v trgovini na licu mesta.

Kar je še huje, da nikakor ne prevozite 20 kilometrov poti, tudi max hitrost pa je bila zgolj 12 km/h.

Zelo razočarana kaj šele otrok 🙁

Sedaj moram čakati na popravilo.. Se je vse zavleklo.

Tale skiro smo kupili in ga NE PRIPOROČAM:
https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba/dostava-do-vrat-po-vsej-sloveniji/produktdetailseite/ps/p/doc-green-elektricni-skiro-1/

Draga moja, nor sem na elektronske stvari s stikali, lučkami, motorčki, displejčki… Celo mlinček za poper imam na baterije. Nikoli pa ne bi kupil otroku električnega skiroja. Mislim, kje je sploh fora takšnega skiroja?

Se pravi, ker ti otroku ne bi kupil el. skiroja, je edino prav, da se takoj pokvari vsem, ki ga kupijo? Kdo sploh si ti, bog?

Mislim, da ni prav, da ti nekaj prodajo, pol pa ne dela. Priporočam, da uveljavljaš stvarno napako. Po potrebi pa se lahko obrneš tudi na ZPS ali primerni inšpektorat.

Se pravi, ker ti otroku ne bi kupil el. skiroja, je edino prav, da se takoj pokvari vsem, ki ga kupijo? Kdo sploh si ti, bog?
[/quote]

Če ga ne kupiš, se tebi ne more pokvarit. 🙂
V glavnem max hitrost in razdalja navedeni sta v nekih idelanih razmerah, to je z nizko težko, po ravni in gladki površini. Da se pa pokvari, to se pa itak lahko vsaka el. naprava.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mi niti na misel ne pride, da bi otroku kupila električnega. Bolj miga podnevi, bolj je utrujena.

Ja in kaj zdaj?
Jaz sem že marsikje marsikaj kupila in ja, se je že večkrat zgodilo, da je novo crknilo. Pa neseš nazaj in to je to.
Včasih popravijo, včasih dajo nov izdelek, včasih denar vrnejo.
Pa je šlo tudi za kake znamke kot je recimo Canon pa še kaka taka priznana znamka. Iz različnih trgovin.

No da meni nekaj crkne po parih urah uporabe, me popravilo sploh ne zanima, takoj vrnem in zahtevam vračilo kupnine. Sploh če gre za 300 evrov in če vidim, da zadeva ni taka kot sem si jo predstavljala.

V takšnih primerih se uveljavlja stvarna napaka. Ne popravilo, pa iskanje servisa, pač pa uveljavljanje stvarne napake. Lahko zahtevaš novega ali pa vračilo denarja.
http://vemvec.si/index.php/stvarna-napaka/12-pravice-potrosnikov-stvarna-napaka-ali-garancija

bizgeci, zato pa je garancija, ne em, a jim bodo na inšpektoratu popravili skiro=? ali mogočecelo Kutinova osbno?

bizgeci, zato pa je garancija, ne em, a jim bodo na inšpektoratu popravili skiro=? ali mogočecelo Kutinova osbno?
[/quote]
Ne garancija, ampak stvarna napaka.

[/quote]

To je tipična začetniška napaka. Jaz kupim nov izdelek in pričakujem, da bo delal. Ne, da mi ga packajo in popravljajo, ampak hočem novega, delujočega. Ali pa denar nazaj. Osnove, moj dragi Watson, zato imamo zakone. In trgovci te zakone dobro poznajo, samo uveljavljat jih moramo. Ker sami ti denarja seveda ne bodo ponujali.

[/quote]

To je tipična začetniška napaka. Jaz kupim nov izdelek in pričakujem, da bo delal. Ne, da mi ga packajo in popravljajo, ampak hočem novega, delujočega. Ali pa denar nazaj. Osnove, moj dragi Watson, zato imamo zakone. In trgovci te zakone dobro poznajo, samo uveljavljat jih moramo. Ker sami ti denarja seveda ne bodo ponujali.
[/quote]
v Hofferju boš dobil denar nazaj brez problemov, samo čivknit je treba, zakaj dotična tega ni naredila in raje usira podjetje pa ve zgolj ona, sindrom babje žlehnobe bi rekel

[/quote]
v Hofferju boš dobil denar nazaj brez problemov, samo čivknit je treba, zakaj dotična tega ni naredila in raje usira podjetje pa ve zgolj ona, sindrom babje žlehnobe bi rekel
[/quote]

Ja, tudi v Lidlu vrnejo brez problema.

[/quote]

Tema je “POZOR ne kupujte. Avtorica ne sprašuje, ne prosi za pomoč, ne prosi za nasvet. Zgolj objavlja svoje mnenje, da zadeva ni vredna nakupa. Sam sem dopisal svoje mnenje. Kdo pa si ti da meni ne doviliš imeti mnenja, bog?

[/quote]
[/quote]

Verjetno samo ne pozna svojih pravic in je slabe volje, ker je brez skiroja in denarja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]

Tema je “POZOR ne kupujte. Avtorica ne sprašuje, ne prosi za pomoč, ne prosi za nasvet. Zgolj objavlja svoje mnenje, da zadeva ni vredna nakupa. Sam sem dopisal svoje mnenje. Kdo pa si ti da meni ne doviliš imeti mnenja, bog?
[/quote]

sta vidva bolj malo hodila v šolo, da pišeta Bog z malo začetnico?
če ga pa samo ne spoštujeta, ga pa raje ne navajajta…

[/quote]

[/quote]

Očitno si ti hodil kakšno leto premalo. Tukaj ni mišljen krščanski bog, zato je mala začetnica povsem primerna.

[/quote]

[/quote]

Bolj ga spoštujem, kot si Ti lahko misliš…

[/quote]

Očitno si ti hodil kakšno leto premalo. Tukaj ni mišljen krščanski bog, zato je mala začetnica povsem primerna.
[/quote]

Hvala. Bog ti povrni. Ali bolje; naj ti Bog povrne pr’ žvin’ pa pr’ otrocih.

[/quote]

[/quote]

misliš da verjame v edinega Boga?

[/quote]

misliš da verjame v edinega Boga?
[/quote]

V katerega drugega pa?

eno je če ti crkne nekaj takoj ko kupiš, kot je že nekdo napisal se zgodi, sem že kupil pokvarjen televizor, pa sem dobil menjavo in je delal do konca da sem ga podaril ker ga je povozil čas, marsikaj sem že kupil kar se je hitro pokvarlo ali pa že bilo pokvarjeno… drugo pa je enostavno zanič kvaliteta izdelka, hofer in električni skiro ali karkoli električnega mi nekak ne gre skupaj in verjetno prodajajo bolj slabo kvalitetne izdelke nasploh, domnevam, ne vem sicer… ta podatek ki ga je objavla prva oseba v tej temi mi pač tega ne pove. zato o hoferjevem skiroju ne vemo kar dosti.

New Report

Close