Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer in njegovi izdelki-ste zadovoljni?

Hofer in njegovi izdelki-ste zadovoljni?

Bila sem prvič v Hoferju in nakupila vsega po malem, za probat. Priznam, da nisem razočarana, ne nad kvaliteto, ne nad okusom, ne nad ceno.
Kupovala nisem praškov, mehčalcev,mesnih izdelkov, ter tehnične stvari. Je to tudi vredu?

Kaj menite ve, ste zadovoljne z Hoferjevimi izdelki, kaj bi pohvalile in kaj grajale?

Vse, kar sem do sedaj kupila, je bilo OK – tako po kvaliteti kot po ceni.
Sploh fajn so nam predpečene žemljice (niso za v zmrzovalnik, kar je pri naši hiši ključnega pomena :)), pa mešanice za kruh – po to bomo šli večkrat.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Tudi nam so všeč njihove žemljice in lazanjaaaaaa je njamiiiiiiii.

Lp

do sedaj sem tam kupila bolj tehnične stvari , danes trenažer trebušnih mišic, zadnjič športne copate in spodnje dele trenirk in sem z vsem zadovoljna
drugo pa še nisem poskusila

Jaz sem do sedaj sprobala mlečne izdelke, piškote (oz. več vrst sladkarije:))), tablete za pomivalni stroj, pap. brisače, WC papir, sadne sokove.
Z vsem sem bila zadovoljna, sploh pap. brisače in WC papir so res zelo kompaktni.

In če je tako kot pravite, bom poskusila še te slavne žemljice. :)) Drugače imam malo predsodkov pred tako hrano, ampak za včasih….

vse našteto poznam iz Avstrije, sedaj imam to kar v Lj.. Posebej sem navdušena nad hrenovkami, ki so kompaktne (frankfurterke). Pa toaletne potrebščine, kreme, praški, vložena zelenjava in sadje, pa seveda sveža zelenjava in sadje, čeprav izgleda glede na barvo in velikost (pa še ta letni čas) gensko pridelano! Saj malo ne škodi!

Predvsem punce pri hrani: vsega po malem, ničesar preveč (ha,ha,….a,
bo zdravo tud za denarnico in kilograme).

Pa dober nakup!

Majoneza mi je bljak.

Probala makedonski ajvar, črni kruh, sirne namaze, jogurte – vse je bilo dobro.

Plenice My love so mi v redu, drugače kupila še mleko in sadne jogurte.

lp

Jaz tudi poznam njihove stvari že iz Avstrije in sem še vedno njihova redna gostja, čeprav sedaj kar pri nas v Sloveniji.
Za nas so njihove plenice ZAKON, drugih ritka od naše miške sploh ne mara (pikice), robčki za ritko so tudi fajni, ampak jih ne dobiš vedno, praški (jaz uporabljam tekoče) so mi tud the best, pa še full lepo dišijo, pa tud preagresivni niso, saj je naša tavelika pika full občutljiva na te zadeve, ampak s temi res nimamo problemov. Skratka, jaz sem z njihovimi izdelki zeloooo zadovoljna in jih bom uporabljala še naprej.

LP, S.

Ful dober mi je bil Cottage cheese, pa ta male mocarelce pa ta mali paradižniki, pol ene take palčke podobne grisinom, samo ful boljše, pa marelični džem je tudi ok. Res zanič je bil pa fižol v konzervi-čisto kašast in brez okusa.

poznam njihove stvari še iz Avstrije, res dober je njihov pralni prašek (tudi gel za pranje) in različne vložene zadeve (zelenjava)-

Že od nekdaj poznam Hofer, do Avstrijske meje imam približno 5 km. Tam smo bolj kupovali stvari za peko; jedilno čokolado, margarino…pa kake ribe slovenskega proizvajalca ki so bile tam ceneje. Prej se pri nas ni dalo vsega kupit, danes pa že.
Prisegam na slovenske proizvode. Zato grem raje v Merkator Spar.

Tako malo za informacijo v Avstriji se tuje trgovine ne primejo, domačini kupujejo izdelke svojih proizvajalcev.

meni so pa ful fajn njihove sladkarije, mmmmmm….čokolade, evrokremi, piškoti….pa kompoti v konzervah tudi, pa danes smo za moje pojme res ugodno kupili pustne kostime za otroke…

a tebe hofer plačuje za te ankete, da kar naprej odpiraš teme s hoferjem in forumovke sprašuješ za mnenja?

Jaz sem pa razočarana nad mešanicami za kruh….mi je mama rekla da so ah in oh..pa sem kupila pa so daleč od tega. Bom kar ostala na Lidlovih, ki so res dobre. Ampak tut občutno dražje.

Kupila sem še pa ribje palčke. Pa kislo smetano in edamec sir. Sir, je dober, po okusu sodeč od Celjskih mlekarn, tega kupujem že običajno. Ribice pa so zakon….na ravni Igla, ki ga drugače v Lj nisem nikjer našla.

Ampak se mi zdi po dolgem in širokem Hofer kar drag, in ker tut jaz prisegam na SLo izdelke bom ostala v trgovini s policami, torej Sparu.

Mlečni izdelki so preverjeno Slovenski – Mlekarna Kobarid.

A ne vozijo mlečnih izdelkov iz Italije? Tako so pred časom pojasnili na radiu, ko je nekdo spraševal, zakaj ni bilo mleka.

Na sadnem jogurtu piše, da je proizveden v Paschingu (Avstrija).
Na probiotičnem pa piše: Proizvedeno za…, ima pa oznako “Kvaliteta in Slovenije”.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Kaj je Tinka, to je druga moja tema in kaj zdaj, si slabe volje, pojdi na kofe;))! In to me zanima osebno, tako kot druge kaj drugega in odpirajo pa res ene in iste debate!

sej tud u Ljubljanske mlekarne vozjo mlek iz Poljske, pa piše polnijo Ljubljanske mlekarne!

Ampak če pridete pogledat v Kobarid, boste videle, da jogurte iz svojega mleka polnijo tu. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} preverjeno. In to po normalnih recepturah.

lazanja pa je res najbolj zanic, cisto prevec slana…

New Report

Close