Hofer in zavajanje
A je imel še kdo danes v hoferju namen kupit zaščito za vrata proti mrcesu? In je še kdo tak ki je ostal brez? Bila sem tam med prvimi, pred odprtjem sem bila že tam ker sem šla direktno iz vrtca in dejansko so imeli cca dve zaščiti na voljo in nič več! Zakaj je potem treba reklamo delat, če za eno tako veliko trgovino ne morejo zagotoviti več izdelkov? Prou smešni so s tem oglaševanjem, pol na koncu pa ne dobiš nič! Pa ne bi rekla da sem pozno prišla, ok.. Ampak da je manj kot 5 ljudi dobilo izdelek ki ga oglašujejo je pa tut naravnost smešno. Kot da bi se norčeval iz nas
No, pa sem se spihala.
V Lidlu imam sosedo, ki pravi, da oni ne smejo kupiti izdelkov, ki so v akciji, da pa pride čedalje manj izdelkov in se stranke jezijo. Torej to drži. Pa še dražijo, sploh sadje in zelenjava.
Takšnega načina se Spar poslužuje že leta. Ravno zaradi tega sem nehala hoditi k njim.
Isto je res tudi Hofer, so imeli delovne čevlje ob 8h zjutraj dva para in nič več. Če se mogoče v Lidlu še potrudijo, da ti naročijo drugje tega v Hoferju ne boste doživeli. Edino pri vračilu izdelka pa ne komplicirajo.
Ne najdem kakšna je bila. Če je bila v več delih in spodaj magnetki, je čisto zanič. Ker se tisti deli premikajo in imajo komarji prost vstop. Za vetrovno področje absolutno ni, ker frči po luftu. Edino pravi komarniki so ok, ostalo je stran vržen denar.
[/quote]
Tako je, in še to orajo bit vpeti/vdelani noter v okvir, v enem kosu. Imam že 5. leto – naredil roletar; nič še ni popustilo, ne napetost, nič. Pa je tudi pes popraskal in porinil s taco velikokrat po vratnem komarniku, pa nič škode.
klinc pa taka zaloga, ki ti poide pet minut po tem, ko si trgovino odprl
to je navadno zavajanje
[/quote]
Določeno kvoto odredi Švaba za Balkan, nimajo prostih rok glede količine naročanja tukaj v filiali v Sloveniji – pa če bi jih naročili po par sto na poslovalnico, dobijo od Švaba samo po par kosov na poslovalnico v Sloveniji.
Na Sovenijo glede na število prebivalcev odpade vejretno po par kosov ( nas je bora dva milijončka, Švabov pa 83 milijonov :))….. Švaba si pa roke mane, kako nateguje Balkance, ki padajo na reklame in se slinijo po TV ekranu.
To je stalnica že kar nekaj let pri Hoferju,Lidlu,Tuš…in ostali…Na veliko oglašujejo poceni artikle,prideš tja takoj zjutraj,magari ob 8.10uri in ni več artikla,ki si ga šel iskat…ampak ker ga nisi kupil in da ne boš šel ven iz trgovine prazen in poklapan,boš nekaj drugega kupil…to je čisto zavajanje ljudi…no trgovci že vedo,na kakšno finto pridobit stranke…žal tako je.