Hofer-kaj ne kupiti?
Mi imamo enkrat mesečno veliki mesečni nakup, potem pa vmes kupujemo samo kruh, sadje in pa kakšen jogurt. Do sedaj smo vedno ta nakup opravili v sparu, sedaj pa razmišljamo, da bi naslednjega , ki se že bliža opravili v Hoferju. Sedaj me pa zanima ali je kaj takega, kar je bolje da ne kupimo. Zanima me npr. kakšen je solatni kis, olje, moka,kakav, pivo, mleko,maslo, jogurti, testenine, pšenični zdrob,ješprenj, sladkor, sol, polenta,… zdaj se sploh ne spomnim več kaj še. V glavnem ali ste imele s kakšno stvarjo takšno izkušnjo, da tiste stvari nebi več kupile? Sprašujem pa tiste, ki v Hoferju redno kupujete in ste v glavnem zadovoljne z njim.
Hvala za nasvete.
veliko kupujemo v Hoferju (smo kupovali tudi prej, ko da v slo še ni bilo, če smo slučajno zašli v avstrijo)..
solatni kis, olje, moka,kakav, mleko,maslo, jogurti, testenine, pšenični zdrob,ješprenj, sladkor, sol, polenta…….vse to je zelo OK. poleg tega še praški (eni najbolje ocenjenih v VIP reviji!!), plenice, suho sadje, tuna, papirnate brisače, čokolada.
piva njihove znamke ne poznam.
edina stvar, ki mi iz hoferja res ni dobra, je njihova kava. smo jo enkrat kupili in kmalu vrgli stran.
V Hoferju so nekaj časa imeli (zadnja dva meseca pa ne) njihovo kavo, na kateri je pisalo da je prav za pripravo turške kave. Tista je bila povsem na nivoju in smo jo radi pili, zadnja dva meseca pa je, vsaj v LJ izginila s polic in imajo samo še filter oz. kafetjera kavo, ki pa tudi meni ni dobra. Aja zanič so mi še njihovi donatsi – s prelivi in kremo ali brez, so suhi presladki in sploh zanič. Pa ni mi bila všeč njihova konzervirana tunina mehiška solata, ampak to je po moje bolj stvar okusa. Vse ostalo pa – b.p.
lp tinca
Mož pravi, da je Hoferjevo pivo zanič 😉 Jaz sem pa zelo razočarana nad kremami za obraz.
V Hoferju kupujemo pretežno: sadje in zelenjavo, mešanice za kruh (imamo kruhomat in pride ven res slasten kruh), čips in ostale slane prigrizke, odlične švicarske čokoladne piškote, razne čaje, tekoče gele za pranje perila Tandil, trdo milo, sir, oglato salamo, sadne skutke, papirnate brisače, pap. robce, ribe v konzervi, majonezo, gorčico, razne corn flakes in podobne zadeve, včasih marinirano meso, ledeni čaj (breskov je fantastičen) in najbrž še kaj, česar se trenutno ne spomnim.
Ja Kava arabica je tudi nam super. Pa vsi piškoti (no še nismo kupili takšnih, ki bi jih metali stran) . Sadje in zelenjava sta super ugodno;), kruh 1 kg črn hlebec za 1 euro pa full dober. Čokolade so nam dobre, plenice, moker wc papir, prašek, čistila tudi o.k. Meso sem do sedaj vzela parkrat pa je bilo dobro. razni namazi in salame so tudi dobre.Drugače pa sladoled, zamrznjema zelenjava, cmoki zamrznjeni, pa pita, pizza in ostale zamrnjene stvari so mi super dobre. Jogurte pa pudingi, sploh tistega, kjer so štirje skupaj, vanilija ali čokolada pa piše gor smetanov desert je najboljše kar sem jedla. Testenine so super, ker so večina pakirane na 1kg in za nas (5 članov) super. Bučno olje in kis jabolčni super dobro.. V glavnem mi smo z Hofferjem zelo zadovoljni. edino, kar mi ni bilo vredu so kreme za obraz in telo in pa zobna pasta pa tekoče milo so me razočarali;)
lp