Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer-kaj ne kupiti?

Hofer-kaj ne kupiti?

Jaz na slab izdelek še nisem naletela. Našla sem takega, ki ni bil po mojem okusu (kupila sem zeliščno namesto česnovo baguette), ampak to ni problem trgovine ampak moj. Čedalje več reči kupim tam, vključno z akcijskimi izdelki, ki se marsikdaj obnesejo bolje, kot kupljeni drugje za bistveno nišjo ceno. Vsakič znova se jezim nad moževimi švic majcami – ima eno iz Hervisa in eno iz Hoferja, obe vsak teden po enkrat na vrsti za rekreacijo, obe skupaj oprani vsak teden, pa je Hoferjeva kot nova, Hervisova pa taka, kot bi po njej vlačil z ježkom za zapenjanje, vsa zmuckana. Hervisova je bila okrog 4000, Hoferjeva pa 2300 s kratkimi hlačami vred.

Mož je kupil ene pohodne čevlje in ene za delo na vrtu. Oboji so zelo v redu. Jaz sem pa po dolgem iskanju v Hoferju našla gumijaste škorenjčke, gležnarje, tudi za na vrt in so zelo udobni pa še lepi na pogled:-)) Vse pa dosti ceneje kot bi bilo drugje.
O špeceriji sem že pisala in z večino sem prav zadovoljna tako da ne morem izpostaviti nobenega artikla, s katerim ne bi bila zadovoljna. Je pa tudi res, da vseh še nisem poskusila, ker imam za nekatere, utečen nakup v Merkatorju.
Edino kar me v Hoferju moti je, da se navadiš na kakšen špecerijski izdelek, naslednjič ga pa ni, ker je bil samo “v akciji”.
LP

New Report

Close