Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer kraja iz vozička

Hofer kraja iz vozička

Naj vam povem zgodbo, ki me je zelo šokirala. Z otrokom sem šla na hitro v trgovino. Ker imamo radi gibanico in je bila v akciji, sem jo dala v voziček. Da ne bi s seboj vozila vozička, sva ga pustila v bližini blagajne. Šla sva samo še po sladoled. Ko začneva zlagati na trak opazim, da ni gibanice. Najprej sem vprašala otroka, če jo je on kam odnesel. Začudeno me je pogledal , potem v voziček in odgovoril, da ni in se še on vprašal, kam je izginila. Gledam okrog, ženska, ki je bila bolj zadaj je imela gibanico, a ne morem vedeti ali je bila ona. Res nisem vedela a naj se smejem ali se to res dogaja. Ne gre se za gibanico, gre se za spoštovanje kupca. Samo v opozorilo mi je bilo, da bom naslednjič bolj pozorna. Lep dan želim vsem.

A to te je pol evra zabolelo? Nekdo je pač mislil, da je voziček zapuščen in ga je zagrabil. Zato pa imajo vozički kolesca, da jih zlahka voziš in jih ne puščaš po trgovini..

Tole pa ni kraja. Pač si pustila tam nekje voziček in kaj veš, kaj je kdo mislil, čemu je to namenjeno.

Ko sem ogledovala in iskala pravo številko oblačila mi je gospod iz sosednje košare metal čevlje pod roke, jaz njemu nazaj, on meni…potem mi zarobanti, da on išče pravo številko čevljev in jaz njemu, da jaz tudi in premalo prostora ni moj problem. Od takrat vem, da je tako v Hoferju kot Lidlu možno marskikaj za dosego svojega po najnižji ceni 😉

Heh, iz torej, gibanica. Še manjši problem. V mnogih trgovinah imajo akcijske izdelke kar v vozičkih ob blagajnah in točno to se je verjetno zgodilo. Če te to zelo šokira, upam da te nikoli ne zadane svet. Ker to je iznad vsakega First World problema 🙂

Joj, zdaj si me pa spomnila na njihove fine sladkarije ! Uffa !

Ali pa je bila ženska enostavno nevzgojena …

V bistvu ti je ni ukradla, saj je še nisi plačala, ne?

Kolikokrat se zgodijo pomote, moj voziček, tvoj voziček, še posebej na zelenjavi in sadju.
Gospa je v moj voziček nalagala, ko pa je opazila pomoto je vse pobrala ven vključno z mojimi bananami. Da jih jaz nimam, sva obe ugotovili na blagajni, saj se je pritoževala, da banane niso njene…:))).

Hvala za vaše odgovore. Vsak ima po svoje prav. Ne ni me zabolelo pol evra, začudena sem, čeprav se po svetu dogajajo bolj grozne stvari. To se mi je zgodilo prvič. Sem že slišala, da je veliko prerivanja, ko je kaj v “akciji”. Res pa je, da preveč zaupam in verjamem, kar pa vem, da ni dobro.

Nikoli ne bom pozabila pa je že nekaj let od tega. V hoferju so imeli neka otroška oblačila. Jaz jih nisem kupovala, ker nimam otrok. Šla sem po malico za na pot 🙂 gužva že pri vhodu. Vsi se zaženejo k istemu koritu. Opazujem od sadja kaj se dogaja… eno ženšče pograbi celo naročje (mislim da so bile neke majčke ali kaj) in z celim naročjem dobesedno beži do jogurtov in tam na tleh prebira katere številke ji ustrezajo in katere ne. Ko se že hoče vrniti s tistim kar ni izbrala to vidijo druge, ki so se še prerivale pri koritu in se zaženejo vanjo. Nakoncu je bilo 5 bab na kolenih pri jogurtih in so brskale in si pulile iz rok. V roku 5 min je bilo v hoferju kot vojno stanje. Korito z tistimi cunjami prazno. Sem šla popoldne še po neko malenkost in spet kar nekaj tistih kosov za katere so se pulile. Ker sem poznala prodajalko jo vprašam, če so ponovno nafilali (da vem za drugič, če bi jaz kaj rabila) pa pravi ah kje, kupijo vsakega po 2 številki in tista, ki jim ne odgovarja jo čez 2 uri prinesejo nazaj 🙂

Na take akcije sem šla samo 1x, ko so v Lidlu prodajali otroške smučarske hlače. 5 minut do osme se je pred trgovini kopičilo ljudi. Ko so štarcuno odprli se je vsul ta kup ljudi. če bi v tistem trenutku kdo padel, bi ga po mojem kar potancali. Meni je bila to katastrofa, ki se je ne grem več.

Ma kakšna kraja ? ;)) . Voziček je zato, da se vozi. Če ga puščaš okrog, ga kdo namesto tebe pospravi. Si pomislila na to?

Če je kakšen poseben akcijski izdelek, pa zadnji kos je res treba paziti, ker bi vsi radi imeli in mimogrede izgine. ( pa nisem vozička kje daleč puščala, le hrbet sem mu kazala).Meni je enkrat ena trenirka, bilo mi je žal, ker sem jo šla celo probat v kabino. Sem pa prišprala, he he, morda jo pa tisti, ki jo je tako nujno potreboval, da jo je ukradel iz vozička še bolj potrebuje. Eh, jaz pač gledam tako, da je vsaka stvar za nekaj dobra.

Ali pa si bila ena tistih, ki pred blagajno, po tvojih besedah blizu blagajne, puščaš voziček, da si kukr rezerviraš plac, sej koj pridem, samo še po nevemkaj skočim?

men so v šparu cel voziček z parimi stvarmi sunl, na vozičku je bil kolo mal poškodovan, tako, da se je težko porival, pa sem ga pustila na vogalu, šla po jogurt in nema vozička, ma pol minute me ni bilo, še malo hodim po trgovini in ga ni , nisem ga najdla, nooro

Take osebe kot je avtorica teme mi gredo res na živce, pa ne zaradi gibanice, ampak zaradi puščanja vozička pred blagajno. To nek nekulturen folk konstantno počne( mogoče bili vzgojeni pri ciganih?), voziček da kr pred blagajno in potem skače še po druge izdelke vmes na vse konce trgovine. Pač če ne zmoreš kulturnega obnašanja pač ne hodi v trgovine.

Torej si zadevo že plačala?

Ti tudi?

Kar pustila si voziček?
Bodi vesela, da ni prišla protiteroristična enota in voziček razstrelila, tako kot se dogaja s puščenimi/ pozabljenimi kovčki.

Mah, meni se zdi oboje neprimerno. Tako pustiti voziček, da ga ne boš “vozil s sabo” (Halo? Temu je namenjen.), kot tudi nekomu drugemu vzeti stvar iz vozička. Mogoče pravno gledano to ni kraja, ker stvar še ni plačana, ampak nesramno je pa vseeno.

Isto nesramno kot puščat vozičke po celi štacuni, da so v napoto ostalim ali pa za “držat vrsto”. Oziroma te dve varianti sta meni bistveno bolj moteči.

Nekateri Hoferji imajo tako ozke prehode ali pa zabasane s paletami, košarami itd (vrhniški je zgled zanikrnosti, nič čudnega, da folk ne hodi več tja) in če se gnete nekaj ljudi, voziček pustim pred stalažo, vendar tam, kjer vem, da se ne zadržuje veliko ljudi oziroma je dovolj prostora. Ne pustim ga pred zelenjavo ali hladilnikom …

Vzeti nekomu kramo iz vozička je dejansko nesramno in otročje.

Zakaj moraš kjerkoli puščat voziček?

Zakaj se tvoja hči pajtla za avto če gre v Mb?

Ja ne vem yo, mrbit zato, ker ni prostora, ker je tam paleta z robo in pet ljudi s svojimi vozički in se že tako ali tako ne da prit do polic? Ugibam.
Ti si očitno ena tistih, kot upokojenci, ki rineš, rineš, ne glede na vse, odrivaš ljudi, jih suvaš z vozički v rit in te sploh ne zanima, ali je prostor ali ne, je kdo pred tabo ali ne, gre za življenje in smrt! Vozička se ne pušča brez nadzora! Nikoli! Nikjer! Bognasvaruj!

New Report

Close