Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer kraja iz vozička

Hofer kraja iz vozička

Torej si zadevo že plačala?

Ti tudi?

Zanimivo. Tebi se zdi povsem ok, da vzameš nek artikel iz vozička drugega kupca????????

Zakaj moraš karkoli vzeti iz tujega vozička? A zato, ker je na polici zmanjkalo?? Ma ja, tak res delajo samo cigani!

Hofer – kraja iz vozička? Me zanima, kaj ima Hofer pri tem, da ti je nekdo vzel tisto gibanico iz vozička.
Se je pa tudi meni že zgodilo, da sem v naglici začela nalagati stvari v voziček, v katerem so že bile stvari od drugega kupca. Sem se opravičila, preložila svoje stvari, še prijazen nasmeh od obeh in adijo… Ti pa kar na MON jamrat. Drugič voziček s seboj vozi, pa bo.

Jaz sem tista ta grozna, ki gre v štacuno po tisto, kar rabi in vmes ne izletnikuje, zato je ponavadi dovolj košara, v katero namečem artikle in odvijugam čimprej ven mimo vozičkov sprehajalcev.
Vsekakor pa je zanemarljivo, kako se ostali obnašate, glavno, da se ne strinjamo 🙂

Sploh ne razumete. Pajsnla ji je gibanico, ki je bila v AKCIJI.

Meni osebno grejo ljudje,ki puščajo vozičke pred blagajno in na sredi trgovine zelo na živce. Enako velja za ljudi,ki se ustavijo sredi trgovine ,vozičke postavijo počez in se pogovarjajo z nekom.

Sem pa že tudi doživela v trgovini,da si odperejo nekateri soke ,ali hrano ter veselo pijejo in jejo. Pa moj kupon s popustom je ena pred mano na blagajni vzela.
Eh ja…

Zadnje čase ,če kdo veselo postavi voziček ,da bi blebletal z nekom ,kar porinem tistemu nekam voziček,da lahko pridem skozi. Če se ta oseba ne ozira na druge,zakaj se bi jaz!

Glede na to, kakšen folk nakupuje v teh pofl trgovinah me to sploh ne čudi.

So pač stvari, ki se ne delajo. Kot na primer vrtanje po nosu (in potem po možnosti še poješ narudarjeno).

Na nek način je to kraja, saj je drugi pač oškodovan. Sedaj mora ponovno po izdelek, ali pa celo ostane brez. Gre čas, če že ne drugega. Mogoče tega niti do doma ne bo opazil, potem bo moral pa ponovno v trgovino samo zaradi tega?

Se pa seveda dogajajo tudi pomote. V vozičku ob blagajni, po možnosti še z nalepko -30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bi še jaz mislil, da je tam to namenoma.
Voziček vseeno v trgovini le izjemoma puščam samega.

Zakaj se tvoja hči pajtla za avto če gre v Mb?
[/quote]

Podpis

New Report

Close