Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer, Lidl, EuroSpin,…

Hofer, Lidl, EuroSpin,…

Zanima me kaj kupujete v diskontih in je vredu?

Sem slišala, da so keksi in jogurti v Hoferju super in se jih splača tja hodit kupovat, recimo.

Po kaj torej hodite v omenjene štacune, če sploh?

HOFER; robce, soke za tamalo, tekoče milo za roke, z. ščetke, vatice za oči, mleko, kekse vseh vrst- najboljši so Švicarski, žemljice, študentfuter, suhe slive, juhe, ol. olje, kakav, kapučino …

LIDL; servetke za kuhinjo, vrečke vseh velikosti, vitalis, lučke, sadje, actimel, monte, pivo …

ŠPAR; toal. papir, kompote …

MERKATOR; meso, radensko (Merkatorjevo) …

Skratka najmanj sedaj kupujem v Šparu in Merkatorju, žal je malce predrago in če konec meseca izračunam, se precej pozna pri končnem znesku!

Izčrpno in poučno.

Smo tudi pri nas pogrunatali, da zeeeelo veliko za hrano zapravimo, pa razmišljam o alternativah. A mi ni bilo ravno za sporbavat, tako da – hvala za pomoč.

EuroSpin: sir v listkih, pa topljeni (16 kom v škatli) full poceni, torteline… se kar nabere.

v Hoferju kupujemo čokolade (sploh črno), kakav, instant kavo, paradižnik, papriko, čebulo, sezonsko sadje, paradižnikovo salso, rdeč in rjav fižol v konzervi, koruzne storžke, kalamata olive, olivno olje, mlečne namaze (tiste z manj maščobe), zmrznjeno zelenjavo, WC papir…. ja, pa sladoled ne smem pozabit:))

V Hoferju razen naštetega kupujemo tudi kosmiče
V lidlu sem bila le 1x, ampak imajo eno vloženo pečeno rdečo papriko, ki je njammmmmmmmi..in jo poznamo že prej, z Italije…
Verjetno bomo redno tam zavijali vsaj zaradi te paprike. Za tiste, ki želijo poskusiti .. ima zelen pokrovček z narisanimi rdečimi paprikami

Hofer: Vse detergente – za pralni in pomivalni stroj, mešanice za kruh, jogurte, kislo in sladko smetano, creme fraiche, namaze, čokolado (črna je mmmm), sadje in zelenjavo, če sem že tam tudi kruh, toast, piškote,mleko, maslo, kavo (samo mora biti mešanica za turško kavo), čaje, kosmiče, sir, velikokrat tudi kaj za oblečt, če je ravno na razpolago, tekoče milo, šampon, masko za lase, gel za obraz..konzerve (koruzice, rdeč fižol, delamarisove ribe z zelenjavo in turistično pašteto)… pasjo hrano v konzervi (ena redkih ki jo naša scrkljana psička sploh povoha).V občasnih akcijah se dobi tudi različne mešanice začimb, sojino omako, kitajske rezance..

Lidl:pasje piškote, sadno skuto z manj maščobe, delikatesne paštetke, rakce v slanici, sadje in zelenjavo, pecivo (roladke, rezinice), mešanice za kruh, oreške

Eurospin: toast sir, tudi drugi siri, predvsem mozarella, sokci za tamalo, parmezan, testenine,pesto omakce, paradižnikova pasata v steklenici..

Ne hodim pa v vse tri vsak mesec, se zelo trudim zmanjšat zaloge doma.

Poleg zgoraj omenejenega kupujem v HOferju predpečene žemljice, mešanico za kruh, Grana Padano (dobim 300 g za tako ceno kot sicer 200 g), veliko sadja in zelenjave (vedno je 1. klasa), pralni prašek, juice, robčke in ene božanske svinjske medaljone (že začinjene). In precej oblačil, predvsem za otroke, ker so OK in po ugodni ceni, pa tudi zase sem že kaj našla.
V Lidl me pa nekako ne zanese pot. V Eurospinu sem bila pa samo enkrat in me ni nič kaj prepričalo.

V Hoferju mi je vse dobro.

V Eurospinu mi je bilo vse kar sem probala zanič (zmrzjene zadeve,torteline,jogurti,salama…), razen sadja, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} soka in sira.

Jaz sem pa v Hofru še plenice, ko smo jih še rabili, v Lidlu pa še sladoled.

Lidl: sladoled, sadje, pivo, vino, kozmetiko, mislije, ribe v konzervi, kdaj kupim šopek cvetja

Hofer: občasno kaj (ne hrane)

Eurospin: zmrznjene pice, olive, paradižnikovo mezgo, sir v lističih, wc papir, papirne role, mislije – sadja ne, zelenjave ne

Spin; sladoled ( velika banja 3 okusi- odličen), nekaj jogurtov
Lidl; pivo, jogurti, testenine, paprika , kumarice, tuna
Hofer; kosmiči, kruh, ogrska

V Hoferju in Lidlu praktično vse , kar so že predhodnice naštele,
v Spinu občasno trajno mleko in Krasovo suho salamo, ostalo pa me ni
prepričalo.

V Evrospinu imajo najbolše tune v koonzervi. Prekašajo Rio Mare

Zanima me, če je že kdo od vas slišal za Hura poslovalnice. Čsto slučajno sem zasledil, da jih je že nekaj v Sloveniji in iz firbca šel pogledat ponudbo.Moram priznati, da sem bil prijetno presenečen, tako nad nizkimi cenami, kot tudi nad kvaliteto določenih izdelkov.Imajo zelo dobre sokove (brez konzervansov), kava odlična in poceni, razne pijače, jogurti, še najbolj sem bil pa presenečen, ko sem videl, da imajo ogromno izdelkov slovenskih proizvajalcev.Zanima me če je že kdo od vas slišal za te poslovalnice, jaz sem bil v Črnučah.

New Report

Close