Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer predplačniški paket

Hofer predplačniški paket

Polniti ga moram menda vsakih 90 dni tudi, če še nisem porabil dobroimetja. Je to res? Kaj se zgodi, če ne polnim? A pride kakšen SMS z opozorilom? Je po več kot 90h dneh še možno klicati, ali biti klican?

odprl njihovo spletno stran je pa pretežko?

dobroimetje ti propade, če ga v tem času ne porabiš. dosegljiv mislim da si skupno 270 dni od zadnjega polnjenja, klicati pa valjda ne moreš, ker dobroimetja ne boš imel gor. Mislim,da je tako no. In še če 270 dni kartica ni napolnjena se številka blokira in nisi več dosegljiv. Vsaj pri ostalih predplačnikih je tako.

To je prvo kar sem naredil, pa odgovora na svoja vprašanja tam nisem na[el brihta.

To je prvo kar sem naredil, pa odgovora na svoja vprašanja tam nisem na[el brihta.
[/quote]

seveda nisi….slepec

beri pri : …Kakšna je veljavnost moje SIM-kartice?
https://www.hot.si/vprasanja-in-odgovori/index.html

Kakšna je veljavnost moje SIM-kartice?
SIM-kartica je aktivna 90 dni od zadnjega polnjenja. Po preteku 90 dni od zadnjega polnjenja se SIM-kartica deaktivira. Če SIM-kartice ne napolnite še nadaljnjih 270 dni, se HoT številka izbriše, dobroimetje na vašem računu pa izniči.
Ključne besede: veljavnost, podaljšanje, SIM-kartica, deaktivacija SIM

Dobiš pa nekajkrat opozorilo. Jaz ga dobim na Sms in email.
Če 90 dni ne dodaš denarja pač ne moreš več klicat, kličejo te pa drugi še vedno lahko.
Jaz sem zadovoljen, 5€ imam ravno za 3 mesece. Pri Telekomu mi je bilo pa 5€ komaj za 1 mesec.

Tudi sama telefon uporabljam skoraj izključno samo za klicanje. Niti SMSov ne pošiljam pogosto. Trenutno sem pri Telekomu, še po starem sistemu kot Mobi-uporabnica in dokaj zadovoljna. Me pa vseeno mikajo tudi Hoferjevi paketi. Zato prosim za informacije o tem ali je tudi v predplačniških paketih možna uporaba interneta, kateri telefon (po možnosti čim manjši) priporočate in kako je s prenosom številke. Vem, da se je včasih dalo, zdaj pa nisem več sigurna.

Vem da bi lahko poguglala ali se direktno pozanimala v trgovini, ampak raje slišim uporabniško izkušnjo kot reklamo. Za prijazne odgovore se zahvaljujem.

Jaz sem na Hofer prešaltala pred tremi meseci. Tudi iz Telekoma. Imam paket Hot maxi kjer je tudi 30gb prenosa podatkov. Prenos številke pa urediš kar po internetu. Zanimivo mi je bilo da lahko tudi podpišeš kar na telefonu, tako da ni treba nikamor hodit. Jaz sem zaenkrat zadovoljna.

[/quote]
Jaz sem na Hofer prešaltala pred tremi meseci. Tudi iz Telekoma. Imam paket Hot maxi kjer je tudi 30gb prenosa podatkov. Prenos številke pa urediš kar po internetu. Zanimivo mi je bilo da lahko tudi podpišeš kar na telefonu, tako da ni treba nikamor hodit. Jaz sem zaenkrat zadovoljna.
[/quote]

Joj, super si, najlepša hvala za odgovor.

60 GB je komaj dovolj, če je mobitel brezžično spet s pametnim televizorjem. To Hot zaračuna 15€.
YouTube na pametnim televizorju žre gigabajte.

New Report

Close