Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HOFER REKLAMA

HOFER REKLAMA

Kera butasta reklama za Hofer. Se že prav blamirajo z tako primitivnimi reklamami.

Ja, sploh plešasti moški v tutu baletnih krilcih….. Zelo so zožili s to reklamo svoj krog kupcev.

no, dosegli so cilj. bedaki kot ti se zgražajo na netu, objavljajo svoje mnenje o reklami, zdaj jih bo šlo 50 iz firbca iskat to reklamo, skratka, dosegli so svoj cilj, naivci kot si ti jim še dodatno reklamo delate. z

Reklama je res dobra!

Odkar lado dela njihove reklame, so mi dobre v orimerjavi s prej

Bolj kot je nora reklama, več ljudi hodi kupovati, ker 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi vas je tržno povsem butastih in vas tako zvabijo po nakupih v trgovine.

Res je. Bolj kot je glupa reklama, bolj glupi narod navali v trgovine.

Že blizu Moamax nas ni zaradi neverjetno butastih in poniževalnih reklam. No, sej pri tem Aldiju opa Hoferju je pa isto.

a mi lahko kdo to pojasni..
od tistih ki jamrate da zdaj vsi o tem govorijo..
če mi vsi govorimo o tem, offer še ni nič zaslužil..
tako da..
bolj je bedna reklama, manj tam ali “to” kupujem.
ja, veliko pa komentiram..
tako da res ne zastopim, kaj ma naročnik od tega če s o njem ali “tem” veliko govori, ali celo piše.

dokazano je, da se s ponavljanjem nekega produkta/storitve/trgovine ti ta bolj zasidra v zavest in je večja verjetnost, da ga boš izbral. na tem temelji celotna marketinška znanost.
mogoče ima to pri kakšnem posamezniku negativni učinek, ampak na celoto pa pozitivnega

dokazano je, da se s ponavljanjem nekega produkta/storitve/trgovine ti ta bolj zasidra v zavest in je večja verjetnost, da ga boš izbral. na tem temelji celotna marketinška znanost.
mogoče ima to pri kakšnem posamezniku negativni učinek, ampak na celoto pa pozitivnega
[/quote]

jst sm bolj “old skul”
men so ble npr reklame za Jelovico, medex, Lee coper, Copertone, všečne..
nevsiljive, neglupe itd..sproščene, povedale so bistvo za nakup izdelka,.
in ne vem kdo od “večine” kupi SLABE kavbojke/kumarice/šraufciger, če ga/ker ga reklamira npr bradavičar..101 x
večina še vedno kupuje “po ceni” oz s kuponi/popusti..
pa če je bradavičar, al pa “vasrajca”

Dej Lado, pejt na eno kavo z Magnificom, ali pa na en pir. Pa ga malo povprašaj, kako se to dela. Ker… tipka mute v mojem avtu je zadnje dni precej preobremenjena.

Pa drugače nimam nič proti tebi in tvojim štosom, samo tole je pa…s tvojimi besedami: poden od podna.

Pismu s čim se obremenjujete……za vas je topšop, celo dopoldne, piksne stare. 😂

Proti Let z nimam nič, niti proti Hoferju. Ampak reklame so obup. 🙄
Če bi že kupovala pri njih, bi me z njimi zgolj oddaljevati, ne pa privalbljali.
Ima Lidl bolj simpatične reklame, tudi če so bile z Magnificom. Brez obeh so je čisto vredu. V ospredju naj bi bila štačune, ne pa javne osebe.
Sicer ne kupujem v nobeni, zaradi reklam pa tudi ne bom šaltala. Kritike ni treba vedno vzeti negativno. Ker z njimi lahko kaj izboljšaš in gre na bolje.

Proti Ladu*

New Report

Close