hofer robot
Kogarkoli poznam da ima ta robot za sesanje, ga ima nekje v omari kjer se nabira prah in podobno.
Fora je v tem da je ljudjem všeč samo ideja da nekdo drug namesto vas sesa. Tisto v praksi, ko pogledaš kvaliteto opravljenega dela, pa ugotoviš slej ko prej da robot tega ne bo naredil tako dobro kot človek.
Zame je to tko kot da bi začel prodajat avte, ki znajo sami vozit avto. Ljudje bi ugotovili da je to res, a da se avto med vožnjo precejkrat zmoti in zaleti v prepreke. Prodaja bi bila visoka samo zaradi ideje, “vau, avto k se sam vozi..” Ko bi pa folk videl da dela precej škode, bi pa hitro take avte prodal naprej.
In v tem je tut razlog da večina teh sesalcev kmalu konča v kakih omarah.
Predvidevam, da je to nekaj podobnega kot roomba? Jaz imam doma roombo. Je ne zamenjam za nič drugega! Odlično se obnese, za vsakodnevno sesanje (doma imamo ljubljenčka). Seveda pa 1x/tedensko sesamo s klasičnim sesalcem, saj roomba ne doseže vseh kotov.
Če sem iskrena, pa ne bi kupovala nekega fake izdelka. Ne vem, morda je soliden – preberite kake forume in specifikacije, ter se na podlagi tega odločite. Mi je pa nesmiselno dajati denar (ne glede na znesek), če zadeva ne služi svojemu namenu. Za roombo lahko mirno trdim, da je vredna vsakega evra.
Jaz ga imam 1 leto in je zakon.prej sem imela galaxy od bralkona in sem mogla vsake pol leta kupovat baterije,gumice,krtače,..in to ni poceni.zdaj pa ga imam eno leto iz hoferja in se nisem nic menjala.v hoferju sta 2 vrsti tega robota.spomladi je cenejsi in nima spodaj krtače,v jeseni pa je dražji in tudi boljsi.pa tudi garancijo imajo ful postimano.lp