Hofer – stojalo za obleke
Mika me, da bi si nabavila tole stojalo za obleke:
Ima katera, kako se obnese?
Za izkušnje se zahvaljujem.
21 evrov je tak dnar, da se je zanj treba najmanj 4 dni posvetovat, napisat en resen projekt in potem nabavt 3 štange za ta denar. Pa kaj vam je babe? Kje boste imele takole stojalo? Zakaj ga boste rabile? Boste odprle štacuno?
Tale država skozi šolski sistem res proizvaja same trape. Upam da so vse blond!
21 evrov je tak dnar, da se je zanj treba najmanj 4 dni posvetovat, napisat en resen projekt in potem nabavt 3 štange za ta denar. Pa kaj vam je babe? Kje boste imele takole stojalo? Zakaj ga boste rabile? Boste odprle štacuno?
[/quote]
Hvala za prijazen odgovor. Stojalo bi imela v garderobi, nanj bi obešala obešalnike z raznimi oblačili, ki ne gredo dnevno v pranje – krila, hlače, suknjiči, toplejši puloverji…
[/quote]
Ja, folk sploh ne zna nič več kupit brez posveta na forumu. Zadnjič je ena iskala izkušnje z milniki, ki stanejo par evrov …
Glej, težke stvari kot npr. plašči…ne bodo stali gor, ker so pretežki in se štange sesedejo, tako, da se potem vse vleče po tleh. Tista prava stojala so cela kovinska in višino palic se naštima s kovinskim VIJAKOM, ne pa kot tuka neki klip klap. Te dve palici sta precej široka zadeva, računaj da bodo še na vsako stran najmanj 20 cm štrlela oblačila. Jaz sem ga kupila v ysku, enojnega, za 10 eur, na plastičen vijak, pa se tudi seseda. Potrebujem le za odložit stvari, ko likam ali pispravljam omare. Poglej si na amazonu kako zgledajo ta prava kovinska stojala.
[/quote]
To je bila moja prva misel, ob prebranem vprašanju. Za boga milega, za 21 evrov morate napisati ekspertizo in spraševati na forumu. Jaz še za avto ne porabim toliko časa.
Koliko časa neki porabiš za resen nakup.