Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer – stojalo za obleke

Hofer – stojalo za obleke

Mika me, da bi si nabavila tole stojalo za obleke:

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba/posebna-ponudba-od-cetrtka-7-9-2017/produktdetailseite/ps/p/easy-home-stojalo-za-oblacila-3/

Ima katera, kako se obnese?

Za izkušnje se zahvaljujem.

21 evrov je tak dnar, da se je zanj treba najmanj 4 dni posvetovat, napisat en resen projekt in potem nabavt 3 štange za ta denar. Pa kaj vam je babe? Kje boste imele takole stojalo? Zakaj ga boste rabile? Boste odprle štacuno?
Tale država skozi šolski sistem res proizvaja same trape. Upam da so vse blond!

21 evrov je tak dnar, da se je zanj treba najmanj 4 dni posvetovat, napisat en resen projekt in potem nabavt 3 štange za ta denar. Pa kaj vam je babe? Kje boste imele takole stojalo? Zakaj ga boste rabile? Boste odprle štacuno?
[/quote]

Hvala za prijazen odgovor. Stojalo bi imela v garderobi, nanj bi obešala obešalnike z raznimi oblačili, ki ne gredo dnevno v pranje – krila, hlače, suknjiči, toplejši puloverji…

Mislim, da za to ceno ne rabiš preveč razmišljati 🙂 Če ga rabiš, ga kupi, za cunje obešati bo sigurno ok.

[/quote]
Ja, folk sploh ne zna nič več kupit brez posveta na forumu. Zadnjič je ena iskala izkušnje z milniki, ki stanejo par evrov …

Dobra zadeva.

Mi smo kupili dva, enega za doma in enega za na vikend, ne vem ce v Hoferju, ne spomnim se…
Ce bos nanj obesila 5 lazjih cunj, bo ok, cim bos obesila en olasc ali kaj tezjega, se bo sesedlo. Doma ga zato ne uporabljamo, na vikendu pa prav pride za brisace susit po tusiranju.

Glej, težke stvari kot npr. plašči…ne bodo stali gor, ker so pretežki in se štange sesedejo, tako, da se potem vse vleče po tleh. Tista prava stojala so cela kovinska in višino palic se naštima s kovinskim VIJAKOM, ne pa kot tuka neki klip klap. Te dve palici sta precej široka zadeva, računaj da bodo še na vsako stran najmanj 20 cm štrlela oblačila. Jaz sem ga kupila v ysku, enojnega, za 10 eur, na plastičen vijak, pa se tudi seseda. Potrebujem le za odložit stvari, ko likam ali pispravljam omare. Poglej si na amazonu kako zgledajo ta prava kovinska stojala.

Jaz sem jih imela ko smo se selili pa se nismo imeli omar. Katastrofa. Kar naprej so se podirali. Tako kot je napisala ena pred mano – za nekaj lazjih oblacil je super, ko bos pa dala gor malo vec obesalnikov, mogoce kaksno jakno, plasc, bos imela pa vse po tleh. Odsvetujem.

Imam podobnega, samo brez spodnje police. Nič se ne seseda, očitno je dovolj dober. Nanj obešam oblačila ki niso še za prat. Spomladi nanj naložim vse plašče in jakne, da se zračijo na balkonu. Vse zdrži. Tudi za odlaganje oblačil po likanju je primeren.

Ne racunaj, da bos lahko gor imela oblacila na obeh straneh. Razdalja vmes je premajhna in obesalnika se potem postavita navzgor. Ne znam drugace opisat. Jaz uporabljam samo eno stran, je precej obtezena ampak ne pada dol.

Jaz sem ga kupila pred leti v Hoferju in je čisto ok.

Jst ga bom tut nabavu.

[/quote]

To je bila moja prva misel, ob prebranem vprašanju. Za boga milega, za 21 evrov morate napisati ekspertizo in spraševati na forumu. Jaz še za avto ne porabim toliko časa.

Koliko časa neki porabiš za resen nakup.

New Report

Close